Kompletta arbetsflöden för förpackningsproduktion

PUBLICERAD: 5 november 2014
UPPDATERAD: 5 november

NI Solutions blir partner till Hybrid Software och breddar sin portfölj med kompletta arbetsflöden för förpackningsmarknaden.

Hybrid Software är en aktör med en komplett verktygslåda för företag inom förpackning- och etikettproduktion. Deras öppna lösningar jobbar i native pdf-format, webbaserade gränssnitt med api- och html5-gränsnitt. Detta öppnar för lösningar som inte bara är produktiva utan även mycket anpassnings- och integrerbara.

Leverantörens portfölj sträcker sig från editeringsstationen Packz till det webbaserade systemet Cloudflow för innehållshantering, skärmprovtryck och automatisering. Cloudflow är en skalbar lösning både vad det gäller prestanda och funktionalitet.

Hybrids lösningar centreras runt Cloudflow. Systemet innehåller funktioner för användarhantering, automatisering och webbinlämning. Ovanpå denna infrastruktur kan man lägga funktioner som:

• Proofscope – html5-baserad softproofing och godkännandesystem
• Packzflow – gör att automatiska flöden kan kompletteras med prepressmoment som svällning, step and repeat med mera
• Cloudflow PAM – innehållshantering
• Printplanner – utskjutning för digital etikettproduktion
• Patchplanner – uppdelning av jobb och automatisering av klichémontage via AV Flexologic utrustning

Läs vidare

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera

Hexis nya skärprogramvara tillgängliggörs på marknaden

Nu finns Hexis egenutvecklade programvara för skärning av självhäftande skyddsfilmer tillgänglig för kunderna. Matmak gör det enkelt att förskära delar i företagets Bodyfence-sortiment.
Joachim Wallgren

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1