Nästa Onset-modell på ingång

PUBLICERAD: 18 februari 2015
UPPDATERAD: 18 februari

web_onset_r40lt

Nu kommer nästa modell i Inca Digitals Onset-serie – Onset R40LT. Det handlar om en flatbäddsmodell med UV och är framtagen för producenter som vill ha flexibilitet i produktionen.

Inca Onset R40LT har en maximal produktionshastighet på 265 kvadratmeter per timme. Då kör den i fyra färger. Har du andra färgbehov går maskinen även att konfigurera med upp till åtta färger. Skrivhuvudena är monterade enligt så kallad full width array, något som bland annat ska eliminera bandningseffekter.

Flatbäddsbordet mäter 3,14 x 1,6 meter och maskinen klarar substrat med tjocklekar upp till 50 millimeter. Skrivhuvudena är Fujifilms Dimatix Spectra och vakuumbordet har 15 olika zoner.

Inca Onset R40LT är också baserad på företagets Scaleable Architecture-plattform, vilket innebär att det i praktiken går att välja mellan 18 olika modeller. Val av modell görs utifrån produktivitet, kvalitet och bläck.

Läs vidare

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Ger en vink om spännande nyhet

Hållbara produkter och premiärvisningar utlovas hos Vink Essåplast under mässan. Ett företag som säljer plasthalvfabrikat så som skivor, folier, rör och stänger samt kompositskivor.
Johan Söderberg webb

Grönt mässmaterial på display

Det finska familjeföretaget Happy Print kommer till Kistamässan och Sign&Print Scandinavia för att visa sitt utbud av marknadsförings-, mäss- och displaymaterial.
Happy print kollage

Smart verktyg för enkla beställningar

”Att sälja kommersiella trycksaker kan inte vara enklare.” Så beskriver Lasertryck sin Web2Print-lösning Whitelabel som visas på Sign&Print-mässan i september.
SPG

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8