Nästa Onset-modell på ingång

PUBLICERAD: 18 februari 2015
UPPDATERAD: 18 februari

web_onset_r40lt

Nu kommer nästa modell i Inca Digitals Onset-serie – Onset R40LT. Det handlar om en flatbäddsmodell med UV och är framtagen för producenter som vill ha flexibilitet i produktionen.

Inca Onset R40LT har en maximal produktionshastighet på 265 kvadratmeter per timme. Då kör den i fyra färger. Har du andra färgbehov går maskinen även att konfigurera med upp till åtta färger. Skrivhuvudena är monterade enligt så kallad full width array, något som bland annat ska eliminera bandningseffekter.

Flatbäddsbordet mäter 3,14 x 1,6 meter och maskinen klarar substrat med tjocklekar upp till 50 millimeter. Skrivhuvudena är Fujifilms Dimatix Spectra och vakuumbordet har 15 olika zoner.

Inca Onset R40LT är också baserad på företagets Scaleable Architecture-plattform, vilket innebär att det i praktiken går att välja mellan 18 olika modeller. Val av modell görs utifrån produktivitet, kvalitet och bläck.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

Senaste nytt

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)