Nästa Onset-modell på ingång

PUBLICERAD: 18 februari 2015
UPPDATERAD: 18 februari

web_onset_r40lt

Nu kommer nästa modell i Inca Digitals Onset-serie – Onset R40LT. Det handlar om en flatbäddsmodell med UV och är framtagen för producenter som vill ha flexibilitet i produktionen.

Inca Onset R40LT har en maximal produktionshastighet på 265 kvadratmeter per timme. Då kör den i fyra färger. Har du andra färgbehov går maskinen även att konfigurera med upp till åtta färger. Skrivhuvudena är monterade enligt så kallad full width array, något som bland annat ska eliminera bandningseffekter.

Flatbäddsbordet mäter 3,14 x 1,6 meter och maskinen klarar substrat med tjocklekar upp till 50 millimeter. Skrivhuvudena är Fujifilms Dimatix Spectra och vakuumbordet har 15 olika zoner.

Inca Onset R40LT är också baserad på företagets Scaleable Architecture-plattform, vilket innebär att det i praktiken går att välja mellan 18 olika modeller. Val av modell görs utifrån produktivitet, kvalitet och bläck.

Läs vidare

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Direct Color Systems visar LED-printers på Fespa

Direct Color Systems ska demonstrera sina LED-printers på Fespa. Flatbädden UV-44 DTS släpptes förra året och är en mångsidig printer i mellanformat.
3_4View2_3846-1536x1119

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Zone Systems levererar 50-talsskyltar till tunnelbanestation

Zone Systems i Vadstena fick jobbet att tillverka skyltar i 1950-talsstil när tunnelbanestationen Hötorget i Stockholm restaureras till sitt ursprungsuppförande.
zone-systems

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2