Snabbt och sömlöst när Onyx länkas till HP WallArt

PUBLICERAD: 19 mars 2015
UPPDATERAD: 19 mars

Nu blir det ännu enklare och effektivare att producera sömlösa dekorer för bl a inredning genom programvaran Onyx som integrerats direkt i nya applikationen HP WallArt.

På HP WallArt Solutions nätportal kan användare enkelt kundanpassa sina lösningar, och i kombination med HP WallArts gränssnitt ger nu funktioner som colorways och step & repeat i Onyx Textile Edition, möjlighet att skapa kundanpassade tapeter.

Med snabbinställningar i Onyx och HP WallArt har design- och produktionsprocessen effektiviserats. Med en enkel enstegsprocess öppnar trycksaksproducenter sina kunders design i ett tryckfärdigt format med hjälp av en särskild HP WallArt-knapp i Onyx RIP-kö.

Till det kan också trycksaksproducenter som är utrustade med HP Latex-serien förenkla arbetsflödet HP WallArt med ett nytt JDF-baserat gränssnitt som drivs av ONYX Connect.
Onyx Connect är ett öppet system med ett enkelt gränssnitt som ger producenterna möjlighet att länka sina affärssystem med Onyx programvara för produktion. Bland annat går det att få tillgång till värdefulla uppgifter som bläckförbrukning, materialanvändning och produktionstider. Den har också fkapacitet att automatisera jobbsändningar via JDF och hot folders vilket ökar kontrollen över kritiska jobbinställningar och minskar antalet manuella fel i produktionsprocessen.

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1