Ny version av Enfocus Switch ute

PUBLICERAD: 2 september 2015
UPPDATERAD: 2 september

Enfocus har lanserat en ny version av sin affärsautomationslösning Enfocus Switch. Detta blir version 13 av programvaran och ska enligt företaget innehålla fler verktyg för att skapa flöden och fjärrkommunikation. Den nya versionen ska också vara snabbare än tidigare, och har anpassats för gränssnitt för webbläsare.

Enfocus skriver att i och med att allt arbete inte alltid sker på plats innehåller den senaste versionen av Enfocus Switch nya funktioner som låter användaren ansluta till Switch servern via webbläsaren. I Switch 13 ska användaren nu kunna bläddra igenom, se och sortera sina loggmeddelanden från Switch på distans.

– Efter att vi lanserat Switch 12.3 berättade kunder för oss vilken positiv påverkan de nya dokumentation- och fjärrkommunikationsfunktionerna betydde för dem och deras företag, säger Antje Grüger, produktchef på Enfocus. I den nya versionen tar vi de funktionerna ännu längre för att se till att de nya teknologiska tilläggen gör Switch framtidssäker.

 

ENF_pr15010_Switch 13_Visual 1

ENF_pr15010_Switch 13_Tools 2.0ENF_pr15010_Switch 13_Tools 2.0

Läs vidare

Stora möjligheter med AI – men lika stora utmaningar

I vår artikelserie om artificiell intelligens (AI) i den grafiska industrin har vi nu pratat med Adrian Mayr, produktchef på Müller Martini. De är kända för att tillverka efterbehandlingsutrustning i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Cloudlab vill hjälpa tryckerierna med e-handel

Tyska Cloudlab Solutions är en etablerad leverantör av web-to-print-lösningar inom både tryck och förpackning. Med nya versionen X3 tar företaget hjälp av AI när det gäller bland annat design och prissättning.
Cloudlab

HP ingår strategiskt samarbete med Canva

Det AI-baserade designprogrammet Canva har 185 miljoner användare över hela världen. Nu etablerar man ett samarbete med HP.
hp-canva

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper