Han är Litografens nya vd

The_house_web

Boris Kulas har varit Litografens vd i åtta år, men lämnar nu över rodret. Ny vd blir en av bolagets delägare, Peter Karlsson. Företaget menar att de, liksom många andra i den traditionella, grafiska branschen, har påverkats av de senaste årens lågkonjunktur och teknikutveckling.

– Med Boris hjälp har vi på ett strategiskt och smart sätt lyckats lotsa Litografen igenom de tuffaste åren i företagets historia där vi gått ifrån att vara ganska anonymt på marknaden och ha stort fokus på produktion av skolkataloger, till att idag vara ett av landets modernaste tryckerier, med en helt ny kundstruktur, servicegrad och produktportfölj, skriver Litografen.

– När vi nu ser resultatet av vårt arbete och Boris valt att gå vidare som entreprenör i egen regi, så handlar det för vår del om att förvalta och fortsätta utveckla Litografen i linje med lagd strategi. Boris kommer dock fortfarande bistå oss med sin kompetens i vissa projekt, men nu som konsult och styrelseordförande för Litografen istället, säger Peter Karlsson.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *