Uppdelade textilsystem hos Hollanders

PUBLICERAD: 20 oktober 2015
UPPDATERAD: 20 oktober
Jacco Aartsen Tuijn, vd på Hollanders Printing Systems.
Jacco Aartsen Tuijn, vd på Hollanders Printing Systems.

Hollanders Printing Systems tar fram ny strategi för sina textiltryckslösningar. De vill göra en tydligare indelning av deras ensidiga- och tvåsidiga textiltryckssystem, på grund av en världsomfattande förändring mot mer dynamiska och föränderliga textilproducenter.

”Även om populariteten fortfarande ökar stadigt för enkelsidig tillverkning av soft signs, flaggor, banderoller samt inre och yttre skyltar, har det skett en tydlig förändring i affärsmodellen för många industriella textilspecialister som vill dra nytta av dubbelsidig högkvalitetsproduktion för att möjliggöra lokalisering genom back-shoring och kundanpassning via digital teknik,” skriver Hollanders.

Familjen för ensidiga trycksystem kommer att bestå av Hollanders Colorbooster 250 2.5-metersmaskin, den bredare Colorbooster 320 3.2-metersmaskinen och Colorbooster XL, en kraftfull 3.2-metersmaskin som överbryggar klyftan mellan display och industriella produktionskrav. De är alla tänkta att användas med Colorfix 320 och Colorwash 320 för bästa kvalitet, menar Hollanders.

Den dubbelsidiga delen kommer att bestå av Colorbooster DS 210 2.1-metersmotorn and den 3.2 meter långa Colorbooster DS 320, som enligt företaget båda representerar det första digitala textilsystemet som printar samtidigt på båda sidor av tyget.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper