Ny webblösning för falskartongPUBLICERAD: 23 november 2015
UPPDATERAD: 23 november

Den nya webb-till-kartong-lösningen för skräddarsydda falskartonger, Foldedcolor, ska vara uppbyggd kring behoven hos små företag. Företaget menar att det är svaret på kostnadseffektiv högkvalitetsproduktion av short-run ordrar på så lite som 50 kartonger.

Foldedcolor ska ge kunden ett webbläsarbaserat gränssnitt som kombinerar en designredigerare och ett 3D-proofingsystem med ett online-skyltfönster.

– Det är en allt-i-ett gör-det-själv-lösning för att utforma och beställa små mängder av prisvärda anpassade kartonger, säger Jan Steiner, vd och koncernchef hos Foldedcolor. Och vi pratar inte om vilka falskartonger som helst. Vi trycker varje kartong med hjälp av vår sjufärgsoffset-process, som slår fyrfärgstryck och digitaltryck vilken dag som helst.

Läs vidare

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Senaste nytt

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon visade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2

Scandinavian Print Group expanderar ytterligare

Tryckerikoncernen öppnar plånboken igen.
Esben_Mols_Kabell