Uppdatering av Efi:s Fiery och Proserver

PUBLICERAD: 1 december 2015
UPPDATERAD: 1 december

Den nyligen uppgraderade Fiery-programvaran och Proserver ska effektivisera arbetsflödet och inkludera stora förbättringar i bearbetningshastigheter för Efi Vutek-pressar – så att de ska kunna producera mer arbete på kortare tid och samtidigt erbjuda bättre kvalitet.

Uppgraderingen ska göra att Efi Vutek-pressar uppnår genomsnittliga hastighetsförbättringar på över 60 procent jämfört med tidigare versioner. Efi menar att genom att kombinera den senaste programvaran med den Efi-utvecklade fast RIP-accelerationtekniken innebär att kunder som använder en Fiery Proserver för att köra sina Vutek-skrivare kan vara säkra på att de har den mest produktiva RIP- och arbetsflödeslösning för sina skrivare.

– Grafiska proffs behöver mer än bara en RIP för att avancera sina företag, säger John Henze, vice vd för marknadsföring för EFI Fiery. Den snabbare bearbetningen och den automatiserade skärbanetekniken för utvinning är ett svar på våra kunders behov av ett integrerat arbetsflöde som är bäst i sin klass.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

NI Solutions skriver avtal med kinesisk skärbordstillverkare

Nackabaserade NI Solutions fortsätter att plocka in nya maskintillverkare i sitt stall.
ny-IMG_8245

Senaste nytt

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2