Uppdatering av Efi:s Fiery och Proserver

PUBLICERAD: 1 december 2015
UPPDATERAD: 1 december

Den nyligen uppgraderade Fiery-programvaran och Proserver ska effektivisera arbetsflödet och inkludera stora förbättringar i bearbetningshastigheter för Efi Vutek-pressar – så att de ska kunna producera mer arbete på kortare tid och samtidigt erbjuda bättre kvalitet.

Uppgraderingen ska göra att Efi Vutek-pressar uppnår genomsnittliga hastighetsförbättringar på över 60 procent jämfört med tidigare versioner. Efi menar att genom att kombinera den senaste programvaran med den Efi-utvecklade fast RIP-accelerationtekniken innebär att kunder som använder en Fiery Proserver för att köra sina Vutek-skrivare kan vara säkra på att de har den mest produktiva RIP- och arbetsflödeslösning för sina skrivare.

– Grafiska proffs behöver mer än bara en RIP för att avancera sina företag, säger John Henze, vice vd för marknadsföring för EFI Fiery. Den snabbare bearbetningen och den automatiserade skärbanetekniken för utvinning är ett svar på våra kunders behov av ett integrerat arbetsflöde som är bäst i sin klass.

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Storaffär: Åtta45 köper flera nya Canon-pressar

Åtta45 genomför stora investeringar i både nya digitala toner- och inkjet-pressar från Canon. Bolaget räknar med att satsningarna kommer ge betydande konkurrensfördelar.
åtta45-webb

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1