Specialmonter för Epsons textilskrivare

PUBLICERAD: 4 januari 2016
UPPDATERAD: 4 januari

ojrmz4yua8b3a9bgscxg

Under Heimtextil i Frankfurt 12-15 januari kommer Epson att satsa på designsamarbeten och visa deras senaste färgsublimeringsskrivare för textilproduktion. Tillsammans med designern Bryony Benge-Abbott har de tagit fram en specialgjord monter, i vilken de kommer visa resultaten av Epsons Surecolor-teknik.

Skrivarna som företaget kommer att visa på mässan är Surecolor SC-F9200, SC-F7200, SC-F6200 och SC-F2000, som är utvecklade för textilproduktion och dekorering av inredningsdetaljer. Enligt företaget ska skrivarna hjälpa tillverkare att framställa massproducerade textilier med hög kvalitet snabbt och konsekvent, samtidigt som kostnaderna hålls nere.

För att visa flexibiliteten hos SC-F2000 har flera designstudenter varit med och tagit fram hållbara exempelmönster som kommer att visas i montern.

Läs vidare

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

Bryggerijätte förvärvar tryckföretag i Stockholm

Förvärvet är en del av en satsning på textil- och merchandise inom restaurang- och besöksnäringen.
Spendrups_Swagg-3

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper