Roland DG uppdaterar flatbäddsserien

LEF-300_front_sample_print_

Nu utökar Rolands DG sin VersaUV-serie av inkjetprinters i flatbäddsmodell. LEF-300 blir ett större och snabbare alternativ till LEF-12 och LEF-20.

Den nya printern har ett utökat tryckområde på 770 gånger 330 millimeter – 50 procent mer än den tidigare modellen. Den kan dessutom hantera en höjd på upp till 100 millimeter och en tyngd på 8 kilogram.

LEF-300 ska vara upp till 60 procent snabbare än LEF-20 i och med dess fyra skrivhuvuden och två UV-lampor. Maskinen ska kunna trycka på allt från akryl och plast till trä, metall, textil och glas, och är anpassad för att kunna trycka direkt på till exempel pennor, mobilskal och andra personaliserade produkter.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *