Canon visar hela vägen på Fespa

Under Fespa Digital 8–11 mars kommer Canon vara på plats med sin designstudio för att visa besökare hur de arbetar från första skiss fram till slutligt tryck. Dessutom kommer två nya, flexibla flatbäddsskrivare visas för första gången i Europa: Océ Arizona 1280 XT och Océ Arizona 1280 GT.

De kommer också presentera en ny serie storformatskrivare med uppdaterad teknik.

– Just nu är vi inne i en väldigt spännande tid för utskrifter. Vi inriktar oss på att stödja utskriftsleverantörerna så att de kan bli mer kreativa, ambitiösa och innovativa både i sättet att arbeta och i vilka produkter de kan erbjuda sina kunder. På Fespa i år vill vi visa dem att kreativitet inte begränsas av utskrifterna. Möjligheten till utskrift på praktiskt taget vilket material som helst är ju istället en reell möjlighet för dem att nå tillväxt och utveckla sina verksamheter, säger Matteus Celinski, produktchef för storformatskrivare på Canons Svenska AB.

Fullständig lista över de produkter som visas i Canons monter:

Océ Arizona 1280 XT
Océ Arizona 1280 GT
Océ Colorwave 910
Océ Colorwave 700
DreamLabo FS 5000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: