Canon visar hela vägen på Fespa

PUBLICERAD: 23 februari 2016
UPPDATERAD: 23 februari

Under Fespa Digital 8–11 mars kommer Canon vara på plats med sin designstudio för att visa besökare hur de arbetar från första skiss fram till slutligt tryck. Dessutom kommer två nya, flexibla flatbäddsskrivare visas för första gången i Europa: Océ Arizona 1280 XT och Océ Arizona 1280 GT.

De kommer också presentera en ny serie storformatskrivare med uppdaterad teknik.

– Just nu är vi inne i en väldigt spännande tid för utskrifter. Vi inriktar oss på att stödja utskriftsleverantörerna så att de kan bli mer kreativa, ambitiösa och innovativa både i sättet att arbeta och i vilka produkter de kan erbjuda sina kunder. På Fespa i år vill vi visa dem att kreativitet inte begränsas av utskrifterna. Möjligheten till utskrift på praktiskt taget vilket material som helst är ju istället en reell möjlighet för dem att nå tillväxt och utveckla sina verksamheter, säger Matteus Celinski, produktchef för storformatskrivare på Canons Svenska AB.

Fullständig lista över de produkter som visas i Canons monter:

Océ Arizona 1280 XT
Océ Arizona 1280 GT
Océ Colorwave 910
Océ Colorwave 700
DreamLabo FS 5000

Läs vidare

Storaffär: Åtta45 köper flera nya Canon-pressar

Åtta45 genomför stora investeringar i både nya digitala toner- och inkjet-pressar från Canon. Bolaget räknar med att satsningarna kommer ge betydande konkurrensfördelar.
åtta45-webb

Djupdyk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserade Mimaki två produktnyheter: UCJV330-160 och UJV100Plus. Under sina Global Innovation Days gick Mimaki in mer på djupet på de två nya maskinerna inom UV-print.
Mimaki innovation

Nya möjligheter när Fespa återvänder till Amsterdam

Fespa Global Print Expo hölls så sent som i oktober 2021 i Amsterdam. I vår gör mässan comeback i staden och på RAI Exhibition Centre. 
Fespa Amsterdam pressbild

Canon sätter ljuset på applikationerna

”Du löser inga problem genom att köpa en maskin”. Det säger Anton Strand på Canon. Det är istället hur maskinen används och hur den i sin tur kan generera pengar som är det viktiga. Det är i fokus på Canon Image Factory.
Canon Anton

Senaste nytt

Uppdämt behov banade väg för skånska wrapparnas succé

Ystad wrapping har på bara tre år lyckats fylla ett hål på den lokala marknaden och folierar både fordon och interiör. Nu börjar de printa vinylerna i huset.
DSC_5337

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Brand Factory Printhouse ansöker om konkurs

Brand Factory har de senaste åren haft stora ekonomiska problem och genomgått en rekonstruktion. Nu meddelar bolaget att man ansöker om konkurs för affärsområdet Printhouse. De lönsamma affärsområdena Signs & Graphics Sverige och Norge samt Logistics drivs vidare.
Jakob 1_1600

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera