Metsä Board-förpackning prisas igen

PUBLICERAD: 14 mars 2016
UPPDATERAD: 14 mars
Cyril Drouet och Risto Auero.
Cyril Drouet och Risto Auero.

Metsä Boards förpackning för Victorinox räddningsverktyg har tagit emot ytterligare ett pris, den här gången i form av en If Design Award för konsumentförpackningar. Förpackningen har tidigare vunnit priset Champion of Packaging Printing vid Hong Kong Print Awards 2015.

Förpackningslösningen simulerar dess innehåll och öppnas på samma sätt som Victorinox-kniven gör. Den är gjord med Carta Elega och använder inget lim.

– Vi är fantastiskt glada över att ha fått en If Award för denna speciella förpackning vilket bekräftar vår ständiga strävan att förstärka värdet av kundernas varumärken genom att leverera hållbara, säkra och innovativa förpackningslösningar, säger Cyril Drouet, design- och innovationschef hos Metsä Board.

Victorinox_6_

Läs vidare

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i en tonerpress.
henrik-beskuren

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper