Inget Drupa utan Sippie

sippie

sippie.se är sajten där alla skandinaviska leverantörer fritt kan lägga in information om sina produkter. Så när du står framför en monter på Drupa och tycker det ser spännande ut, så ska du kunna gå in på sippie.se och läsa mer om produkten.

– Det finns över 100 000 produkter på Drupa. Många av dem har en svensk distributör – fast du inte vet om det. Kolla i sippie.se så får du veta vem det i så fall är, säger Peter Ollén på AGI.

sippie står för Sign, Packaging och Print. I Sign&Prints nyhetsbrev – som också går till samtliga i ledande befattningar hos Sveriges förpackningsproducenter – kommer du varje dag under Drupa att kunna läsa en rapport. Och på sippie.se kan du läsa mer om de produkter vi presenterar.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: