Verso släpper rapport om metalliserat papper

PUBLICERAD: 11 augusti 2016
UPPDATERAD: 11 augusti

Paper @ work är Versos serie av rapporter som tittar närmare på världen kring specialpapper och hur den påverkas. I seriens sjätte del går de in på metalliserade papper, dess fördelar och inverkan på produktens tilltal på hyllan, samt förpackningsprestanda. Den belyser dessutom AR Metallizing, som anses vara störst i världen på metalliserade papper, och deras fokus på innovation och service.

– I denna nya rapport dyker vi ned i processen och fördelarna med metalliserat papper, och beskriver varför AR Metallizing är toppleverantören i den här specialiserade marknaden. AR Metallizings ledarskap, i kombination med våra robusta, högutvecklade papper, skapar effektfulla intryck som påverkar köpbeslut, säger Mike Weinhold, vice vd för försäljning, marknadsföring och produktutveckling hos Verso.

Verso menar också att metalliserat papper fångar uppmärksamhet och driver försäljning. Det är också ett hållbart alternativ till folier och tryckt film.

Här kan du läsa mer om och beställa rapporten.

Paper-Work-Brief-ARM-Page-1

Läs vidare

Antalis stärker på den baltiska marknaden

Antalis som är verksamma inom bland annat förpackning, visuell/grafisk kommunikation och kontorsvaror fortsätter att expandera internationellt. Det franska företaget förvärvar nu Pakella med bas i Litauen, en ledande aktör inom distribution av industri- och livsmedelsemballage i Lettland, Litauen och Estland.
Herve-Poncin-Chief-Executive-Officer-of-Antalis

Han satsar 100 miljoner kronor på ny etikettproduktion

I det lilla samhället Kattarp, drygt en mil norr om Helsingborg, händer något märkligt. På en idyllisk lantbruksgård byggs en helt ny etikettproducerande verksamhet, helt från scratch, och stora pengar satsas.
sten

Mångsidig skärmaskin med fyra olika verktyg

Intec har lanserat en ny digital skärmaskin som ska kunna klara av såväl kiss cut-skärning av etiketter som tjockare räfflat förpackningsmaterial och allt däremellan.
Pack-shots

Åtta45 satsar på kinesisk laminator

När Åtta45 i Stockholm bytte ut sin ålderdomliga laminator hittade de en lösning från mittens rike. Med den kinesiska maskinen har de fått en snabb arbetshäst för stora volymer.
1-Åtta45

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2