Luxe Pack, mässa för förpackningar

luxe-pack-entre

Mellan den 21 till 23 september hålls Luxe Pack i Monaco, en mässa med betoning på lyxförpackningar som parfym och drycker. 450 utställare är registrerade. Det mesta på mässan handlar om nya innovativa förpackningslösningar som 3D, innovativa och intelligenta material, personifierade och ekologisk anpassade förpackningar.

Parallellt med mässan hålls det kostnadsfria seminarier med rubriker som Luxe Pack in green, Personalising your packaging, Innovative and intelligent materials, Additive manufacturing and 3D printing, POS merchandising: New solutions to elevate consumer interaction.

Till mässan tar man sig enklast med flyg till Nice och sedan direktbuss. Sign&Print kommer att bevaka mässan på plats och återkommer i följande nyhetsbrev med mera information.

luxe-pack-masshallluxe-pack-masshall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *