X-Rite gratis online-seminarium om färg i förpackningstryck

x-ritecolorcert

Tisdagen den 4 oktober 16.00 svensk tid håller X-Rite ett gratis seminarium på webben: Set, Score, Evaluate – Color Results Simplified. Seminariet tar upp hur man med X-Rites programvaror och mätinstrument kan styra tryck och kommunicera tryckresultatet med enkel poängbedömning utan att vara insatt i spektral färglära och komplicerade ISO-standarder.

Föreläsare är Brian Ashe som har 25 års erfarenhet av färgstyrning, ISO-certifiering och tryckning. Han undervisar färgkommunikation och processtyrning. Kunderna innefattar bland annat Metropolitan Museum of Art, Procter & Gamble, Nasas Jet Propulsion Laboratory och Dreamworks.

Seminariet vänder sig till beslutsfattare och ansvariga inom förpackningstryck, från kunder, över kreatörer till tryckeriet. Mera information och anmälan gör man här. På denna länk till Youtube finner man andra undervisningsfilmer från X-Rite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *