Roadshow med Marabu Scandinavia och Scandraft

Förberedelser inför Roadshowen.

Förberedelser inför Roadshowen.

Det har gått två år sedan Marabu Scandinavia och Scandraft åkte på Roadshow sist, och nu är det dags igen. Resan börjar i norra delen av Sverige och avslutas längst ner i söder med ett Öppet Hus i Marabus lokaler i Malmö.

Under Roadshowen kommer ett urval av Roland DG:s produkter visas, bland annat deras nya tillskott Truevis VG-640 som är en print and cut-maskin. Marabu kommer också att ha med Roland DG:s dragskott Versa uv LEF-300. En högkvalitativ skärmaskin från Summa kommer också finnas på plats.

– Syftet med vår Roadshow är att komma närmare kunder som har långt till storstäder där event oftast äger rum. De produkter vi kommer att demonstrera under resan visar på vårt breda och högkvalitativa produktsortiment. Vi har också byggt upp ett team med auktoriserade tekniker runt om i landet som delvis kommer finnas på plats för att presentera sig och lära känna kunderna bättre, säger Lina Thorsson, marknadsansvarig på Marabu Scandinavia.

Hela Roadshowen mynnar ut i ett öppet hus i Marabus lokaler i Malmö. Deras demorum är utrustat med många olika maskiner i olika storlekar och modeller från Roland DG, EFI och Summa. Nyligen blev Marabu Scandinavia distributörer av appliceringsbord från Rollover och även detta kommer att visas under dagen. Den stora nyheten är EFIs nya maskin Matan Quantum LXr 3 som visas för första gången i Sverige.

– Denna maskin är mycket stabil och är byggd av delar från de bästa tillverkarna. Maskinen är väldig pålitlig och ger ett utmärkt tryckresultat, säger Christian Loskog, teknisk chef på Marabu Scandinavia.

Följande städer kommer besökas:

27 september – Sundsvall

28 september – Falun

4 oktober – Örebro

5 oktober – Jönköping

6 oktober – Malmö öppet hus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: