Roadshow med Marabu Scandinavia och Scandraft

Förberedelser inför Roadshowen.

Förberedelser inför Roadshowen.

Det har gått två år sedan Marabu Scandinavia och Scandraft åkte på Roadshow sist, och nu är det dags igen. Resan börjar i norra delen av Sverige och avslutas längst ner i söder med ett Öppet Hus i Marabus lokaler i Malmö.

Under Roadshowen kommer ett urval av Roland DG:s produkter visas, bland annat deras nya tillskott Truevis VG-640 som är en print and cut-maskin. Marabu kommer också att ha med Roland DG:s dragskott Versa uv LEF-300. En högkvalitativ skärmaskin från Summa kommer också finnas på plats.

– Syftet med vår Roadshow är att komma närmare kunder som har långt till storstäder där event oftast äger rum. De produkter vi kommer att demonstrera under resan visar på vårt breda och högkvalitativa produktsortiment. Vi har också byggt upp ett team med auktoriserade tekniker runt om i landet som delvis kommer finnas på plats för att presentera sig och lära känna kunderna bättre, säger Lina Thorsson, marknadsansvarig på Marabu Scandinavia.

Hela Roadshowen mynnar ut i ett öppet hus i Marabus lokaler i Malmö. Deras demorum är utrustat med många olika maskiner i olika storlekar och modeller från Roland DG, EFI och Summa. Nyligen blev Marabu Scandinavia distributörer av appliceringsbord från Rollover och även detta kommer att visas under dagen. Den stora nyheten är EFIs nya maskin Matan Quantum LXr 3 som visas för första gången i Sverige.

– Denna maskin är mycket stabil och är byggd av delar från de bästa tillverkarna. Maskinen är väldig pålitlig och ger ett utmärkt tryckresultat, säger Christian Loskog, teknisk chef på Marabu Scandinavia.

Följande städer kommer besökas:

27 september – Sundsvall

28 september – Falun

4 oktober – Örebro

5 oktober – Jönköping

6 oktober – Malmö öppet hus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Efter två veckor

Några handfasta råd till grafiska branschen kring permittering, sociala avgifter, lån och…

Textiltrycket kommer gå mer lokalt

Epson erbjuder möjligheter för den som vill trycka på textil. Exempelvis en maskin för profilprodukter och två maskinval för de som vill producera t-tröjor och sportkläder. Det flaggas också för fler nyheter. Epsons Richard Garp är övertygad om att vi går mot en klädproduktion som är effektivare, med kortare serier och som sker lokalt.

Publicerat av: