Roadshow med Marabu Scandinavia och Scandraft

Förberedelser inför Roadshowen.

Förberedelser inför Roadshowen.

Det har gått två år sedan Marabu Scandinavia och Scandraft åkte på Roadshow sist, och nu är det dags igen. Resan börjar i norra delen av Sverige och avslutas längst ner i söder med ett Öppet Hus i Marabus lokaler i Malmö.

Under Roadshowen kommer ett urval av Roland DG:s produkter visas, bland annat deras nya tillskott Truevis VG-640 som är en print and cut-maskin. Marabu kommer också att ha med Roland DG:s dragskott Versa uv LEF-300. En högkvalitativ skärmaskin från Summa kommer också finnas på plats.

– Syftet med vår Roadshow är att komma närmare kunder som har långt till storstäder där event oftast äger rum. De produkter vi kommer att demonstrera under resan visar på vårt breda och högkvalitativa produktsortiment. Vi har också byggt upp ett team med auktoriserade tekniker runt om i landet som delvis kommer finnas på plats för att presentera sig och lära känna kunderna bättre, säger Lina Thorsson, marknadsansvarig på Marabu Scandinavia.

Hela Roadshowen mynnar ut i ett öppet hus i Marabus lokaler i Malmö. Deras demorum är utrustat med många olika maskiner i olika storlekar och modeller från Roland DG, EFI och Summa. Nyligen blev Marabu Scandinavia distributörer av appliceringsbord från Rollover och även detta kommer att visas under dagen. Den stora nyheten är EFIs nya maskin Matan Quantum LXr 3 som visas för första gången i Sverige.

– Denna maskin är mycket stabil och är byggd av delar från de bästa tillverkarna. Maskinen är väldig pålitlig och ger ett utmärkt tryckresultat, säger Christian Loskog, teknisk chef på Marabu Scandinavia.

Följande städer kommer besökas:

27 september – Sundsvall

28 september – Falun

4 oktober – Örebro

5 oktober – Jönköping

6 oktober – Malmö öppet hus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Första nordiska grafiska Corona rapporten

Danska grafiska organisationen Grakom (ej att förväxla med svenska Grafkom) presenterar de första siffrorna över hur medlemmarna har drabbats av Corona. I korthet kan sägas att de tappat en tredjedel av omsättningen under andra kvartalet. Skillnaderna är dock betydande. Medan leverantörer talar om närmast stillastående maskinförsäljning och promotionföretagen haft det mycket tufft, så har etikettillverkarna […]

Publicerat av: 

Fespa flyttar till Holland

Fespamässan flyttas än en gång. Fespa har haft ett besvärligt år. Först tvingades man ställa in årets mässa i Madrid, på grund av Corona. Sedan flyttade man mässan till oktober i år, då det bedömdes att det skulle vara säkrare. Fortfarande i Madrid. Nu har ett nytt beslut fattats. Nästa Fespamässa blir 9-12 mars 2021 […]

Publicerat av: