Nytt ordersystem till Markbladet

Tomas Hammarström tillsammans med medarbetaren Michael Süvari vid CP Bourg pur-limbindaren.

Markbladet digitaltryck är kända för sina fotoböcker till konsument, som säljs under varumärket Fotoklok. Mot alla odds har de lyckats skapa en stor svensk leverantör, i konkurrens med jättarna på kontinenten. Nu går de vidare och installerar ett eget ordersystem för sina återförsäljare – till exempel andra tryckerier. Leverantör av det systemet är Powerinit, som vi tidigare skrivit om i samband med deras leverans till Responstrycks beställningssystem för de stora varumärkesägarna.

Tomas Hammarström på Markbladet Digitaltryck kommenterar det nya systemet så här:

-Vi har ett väl fungerande system för våra egna fotoböcker till konsument men vi har flera företagskunder som vill att vi tillverkar produkter under deras eget varumärke och levererar direkt till slutkund. Powerints Prepri är en perfekt lösning för detta.

Med tanke på att Markbladet nu har kompetens och komplett maskinpark för olika fotoböcker, så är det naturligt att kollegor vill utnyttja det i förhållande till sina kunder. Markbladet har redan ett flertal kunder som ansluter sig direkt och behövde därför ett kompetent ordersystem för att hantera detta. Företagen som ansluter sig har inget eget tryckeri men har lösningar till sina slutkunder där de kan skapa och beställa produkter.

– Det kräver automatisering i hela orderprocessen, något som vi har lösningen på, säger Jens Gustafsson på Powerinit.

Det är anledningen till att Markbladet digitaltryck nu satsat på Prepri från Powerinit. Med Prepri kan Markbladet digitaltryck automatisk ta emot och hantera order och tillhörande filer från andra system. Det gör det smidigt för samarbetspartners att följa sina beställningar och tryckeriet får den automatisering som de eftersträvar. Slutkunden får orderbekräftelse och leveransbesked direkt från systemet eftersom Prepri kommunicerar med UnifaunOnline.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *