Tryckerikedja växer i Stockholm

Justnu:s styrelseordförande Peter Veres och Christer Hammarborg tar i hand på att Diabolaget blir en del av Justnu Östermalm.

Tryckerikedjan Justnu lägger in en högre växel i centrala Stockholm genom att förvärva Diabolaget.

Diabolagets verksamhet på Östermalm i Stockholm kommer att slås samman med Justnu Östermalm. En del av Diabolagets personal följer med samtidigt som ägarna Christer Hammarborg och Ola Larsson går i pension.

– Stockholm är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom detta förvärv JustNu:s position i centrala Stockholm, säger Justnu:s vd Jan Veres.

– Vår målsättning är att vara nära våra kunder överallt, vi är Sveriges lokala tryckeri och vi fortsätter att expandera, vi välkomnar därför alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av Justnu att kontakta oss.

Köpet av Diabolaget ska även leda till nya affärsområden inom fotoframkallning, fotokopior och fotoateljé med tillhörande tjänster. JustNu blir därmed en komplett trycksaksleverantör under ledning av platschefen Jenny Sjöö, mitt i hjärtat av Östermalm i Stockholm, enligt Jan Veres.

– Erbjudandet till våra kunder kommer att öka med allt från ”fine art” till formgivningstjänster. Ett riktigt grafiskt center nära våra kunder som kan leverera snabbt och ge personlig service.

– Det känns riktigt bra att det är ett stabilt och välkänt företag som Justnu som har förvärvat vårt företag. Jag vet att de alltid sätter kunden först och därför känns tryggt att informera mina kunder om vilka det är som tagit över, säger Diabolagets ägare Christer Hammarborg.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *