Esko tog hem priser

PUBLICERAD: 24 maj 2017
UPPDATERAD: 24 maj
Från vänster: Stuart Fox, (Director Business Development & Go To Market på Esko), Bruno Vermeulen (EMEA Marketing Director på Esko), Michael Seidl (Managing Director på Print & Publishing Media Group)

Två av Eskos lösningar för applikationer kammade hem EDP-priser.

EDP-föreningen, European Digital Press Association, syftar till att bättre hjälpa tekniker att hitta rätt lösningar för sina applikationer. Under Fespa delade de ut ett prisregn över de företag som lyckats ta fram sådana. Två Esko-lösningar var med bland 31 vinnare utvalda bland över 150 bidrag. Eskos ArtiosCAD  är en nätbutik och ett omfattande online-bibliotek med testade mallar som använder grundläggande parametrar. Där erbjuds ett brett urval av mönster som kräver att just storlek justeras för bli produktionsklar. Detta tar bort både tid och potentiella fel i konstruktionsprocessen.

Esko Automated Quality Assurance är Eskos lösning av automatiserade kvalitetsstyrningsverktyg som utvecklats av Esko och branschpartners som GlobalVision. Det är en uppsättning funktioner som automatiskt inspekterar och jämför filer. Genom att fånga och markera problem med stavning, text, streckkoder, punktskrift, färger och mer förpackningsspecifika föremål i prepress-arbetsflödet så förbättras kvaliteten på kvalitetskontrollen.

 

Läs vidare

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval. De har som mål att ge en tydlig och konkret över vilka alternativ som finns.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Senaste nytt

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Affären gjordes på Drupa och installationen blir den första i Norden.
KM RK Grafisk

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval. De har som mål att ge en tydlig och konkret över vilka alternativ som finns.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

Konkursat norrlandstryckeri köps upp och flyttas från stan

"Därför har vi beslutat att flytta produktionen" säger nya ägaren.
Niklas Gunnarsson (2)