Esko tog hem priser

PUBLICERAD: 24 maj 2017
UPPDATERAD: 24 maj
Från vänster: Stuart Fox, (Director Business Development & Go To Market på Esko), Bruno Vermeulen (EMEA Marketing Director på Esko), Michael Seidl (Managing Director på Print & Publishing Media Group)

Två av Eskos lösningar för applikationer kammade hem EDP-priser.

EDP-föreningen, European Digital Press Association, syftar till att bättre hjälpa tekniker att hitta rätt lösningar för sina applikationer. Under Fespa delade de ut ett prisregn över de företag som lyckats ta fram sådana. Två Esko-lösningar var med bland 31 vinnare utvalda bland över 150 bidrag. Eskos ArtiosCAD  är en nätbutik och ett omfattande online-bibliotek med testade mallar som använder grundläggande parametrar. Där erbjuds ett brett urval av mönster som kräver att just storlek justeras för bli produktionsklar. Detta tar bort både tid och potentiella fel i konstruktionsprocessen.

Esko Automated Quality Assurance är Eskos lösning av automatiserade kvalitetsstyrningsverktyg som utvecklats av Esko och branschpartners som GlobalVision. Det är en uppsättning funktioner som automatiskt inspekterar och jämför filer. Genom att fånga och markera problem med stavning, text, streckkoder, punktskrift, färger och mer förpackningsspecifika föremål i prepress-arbetsflödet så förbättras kvaliteten på kvalitetskontrollen.

 

Läs vidare

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2