Silvermedaljer för bländande tekniker

Dreyer Kliche visar återigen prov på bländande tekniker och smarta lösningar.

Dreyer Kliche har återigen kammat hem vinster i FSEA Gold Leaf Award. Dels för deras inspirationsverktyg kring vad man kan göra inom foliering, prägling och effekter, dels för hur de på bästa sätt exemplifierat hur de har använt bläck på folie.

Inspirationsverktyget Finishing tool guide visar på möjligheter inom foliering, prägling och effekter.

Erkännandet kom även i år för danska Dreyer Kliche på FSEA Gold Leaf Award som avgjordes för 24:e året. Denna gång tog de två priser. I kategorin “Self promotion” gällande egen marknadsföring, fick de en silvermedalj för inspirationsverktyget, Finishing tool guide, som visar vad som är möjligt att göra inom foliering, prägling och effekter. En guide för folierare och designers att se effekter och kvaliteter som kan uppnås med olika stanslösningar.

Affischen Danish Swan drog blickarna till sig.

I kategorin “Best use of ink over foil” (Bästa användandet av bläck på folie) visade Dreyer Kliche med affischen Danish Swan hur en övertryckbar folie skapat ett brett spektrum av färger med metalliska effekter. Den slutliga präglingen gjordes med hjälp av stansmaskinen Multilevel, som betonade svanfjädrarnas olika former. För denna affisch belönades Dreyer Kliche även här med en silvermedalj.

Organisationen FSEA, Foil and Speciality Effects Association som står bakom Gold Leaf Awards prisar det bästa inom metallfolietryck, relieftryck och andra specialeffekter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *