Nonbye satsar på Malmökontor

 

Nonbye får en ny bas i Malmö, och Marcus Nydén blir vd. Målet är att stärka samarbetet med kunder i Sverige och i Norden.

Danska Nonbye har över 50 års erfarenhet av att leverera lösningar inom visuell identitet och signage, främst från den danska skyltindustrin men även i Norden. På den svenska marknaden har de funnits i sju år med visuella lösningar såsom bilreklam, fasadskyltar och butiksmaterial. Kunderna i Sverige är bland annat Fedex, Arla och Tulpan. Med ett nytt Malmökontor och Marcus Nydén som vd satsar företaget på att ta en solid position i Sverige:

Nonbye gör bland annat fordonsdekor till Arla.

– Vi har stora förväntningar på att utveckla vår nuvarande marknadsposition med vår nya set-up, med Marcus som ytterst ansvarig. Marcus arbetar med en stor professionalism och affärsmässighet, vilket är mycket viktigt för oss på Nonbye i både intern och extern samverkan, säger Nonbyes styrelseordförande Lars Nonbye.

Marcus Nydén har en mångårig erfarenhet av att arbeta med både stora internationella företag och nationella svenska kunder. Han har haft ledande befattningar på exempelvis Systemtext, JMS Mediasystem, Gigantprint och Spandex.

Styrelseordföranden Lars Nonbye  har stora förväntningar på det nya upplägget i Sverige. Målet är en omsättning på 50 miljoner svenska kronor under de kommande åren.

– Vi har en mycket bra utgångspunkt och lägger till nya kraftfulla resurser, säger Lars Nonbye och tillägger:

– Nu handlar det primärt om att öka medvetenheten och kännedomen om alla våra kompetenser på marknaden, vilket vi arbetar målinriktat med.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: