Zanders höjer priserna

Zanders prishöjningar började gälla 1 augusti.

Stegrande råvarupriser gör att Zanders, tysk tillverkare av specialpapper och kartong, höjer priserna.

Tyska Zanders, tillverkare av specialpapper och kartong för etiketter, förpackningar och grafiska applikationer aviserar, beroende på produkten, en prisökning på 4-6 procent. De nya priserna började gälla från och med 1 augusti 2017. Anledningen till de höjda priserna är för att kompensera för de höga prisökningarna på råvaror, särkilt från företagen inom de kemiska segmentet.

–Som ett företag fortsätter vi att granska vår verksamhet för att hitta kostnadsbesparande åtgärder för att minska effekterna av prisökningen, säger försäljningschef Jakob Jonsson på Zanders.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: