HP intar 2400 kvadratmeter

HP intar 2400 kvadratmeter på Labelexpo Europe 25-28 september. Denna bild är från HP:s monter under 2017 års Fespa-mässa i Hamburg.

HP Indigo breder ut sig på hela 2 400 kvadratmeter på Labelexpo för att visa upp det mesta ur sortimentet av digitala tryckpressar för etiketter och förpackningar.

I den stora mässmontern kan man ta del av HP:s GEM-teknik som  tillsammans med JetFx-tekniken gör det möjligt att producera helt digitala utsmyckningar i ett flöde. Det rör sig om produktion med partiella och taktila lacker, specialeffekter och digital foliering med mera.

Det blir också en demonstration av etikettmaskinen HP Indigo 8000, med smalbanig rull-lösning, som nu kommer i ökad hastighet och kapacitet.

I drift i montern kommer även den digitala tryckpressen HP Indigo 20000 vara. Det är en rullbaserad digitaltryckslösning i mellanformat för förpackningar, etiketter och krympfilmsapplikationer.

De visar även upp sitt system Pack ready coating. Färdiga förslutningsbara retortpåsar för användning i livsmedelskedjan som kan fyllas direkt med till exempel frystorkad mat, soppor och grytor. HP:s innevarande bläcksortiment och dess utveckling kommer också visas.
I montern lyfts även ämnet säkerhetslösningar, och besökarna kan ta tillfället i akt att lära sig mer om varumärkesskydd och produktidentifiering.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *