Domino vässar Front end-lösning

Domino lanserar en förbättrad version på sin Front end-lösning, DFE. Bland annat har drifthastighet och  automation vässats.

Dominos upphottade Front end-lösning 2.0.

Domino digital printing solutions, leverantör av system för spårbarhet, märkning och etikettering, presenterar en ny version av sin programlösning för att förbättra digitala arbetsflöden i den grafiska industrin. Front end-lösningen riktar sig mot etiketteringsindustrin och är designad för tryckpressarna i den egna N-serien. Förbättringar har gjorts när det gäller drifthastighet och den strömlinjeformade automationen. Den uppgraderade versionen har fått namnet DFEv2.0.

Liksom tidigare är den nya lösningen kompatibel med den senaste Esko-koden och fungerar även med ett antal format för variabla datautskrifter (VDP). En av funktionerna i Front end-lösningen är Domino ScreenPro som effektiviserar arbetsflödet genom att kombinera flera processer till ett enda filformat – ett JDF-arbetsflöde. Det ska enligt företaget förbättra hastighet och effektivitet samt göra det möjligt att köra helt offline när det gäller VDP-drift och ytterligare funktioner inom DFEv2.0. Front end-lösningens fulla kapacitet kommer visas upp när Domino ställer ut på Labelexpo Europe den 25-28 september i Bryssel.

– Integration av arbetsflöden är en grundläggande komponent för en effektiv digital utskriftsprocess som inte bör underskattas, säger Domino digital printing solutions produktchef Simon Howes.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *