Rulloffset-lösning för konverterare

Contiweb Thallo är rulloffset-lösningen riktad mot etikett- och förpackningskonverterare.

Contiweb Thallo är rulloffset-maskinen anpassad för produktion av flexibla etiketter och förpackningar.

Rulloffset-lösningen Contiweb Thallo är sprungen ur ett samarbete mellan Contiweb och DG Press. Maskinen är utvecklad för att effektivisera produktionen av etiketter och förpackningar. Det kan avse olika typer av folier, filmer, papper och kartongbaserade förpackningar. Remko Koolbergen, delägare och direktör på DG Press säger att Contiweb Thallo utvecklades  för att möta snabba förändringar på marknaden genom att erbjuda kortare körningar, högre utskriftskvalitet, kortare ledtider och lägre kostnader.

Företagen aviserar att de sålt tre av dessa system efter visningen på Drupa-mässan 2016. Härnäst demonstreras Contiweb Thallo i drift på Labelexpo tillsammans med olika typer av utrustning för efterbehandling.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *