Fullt hus väntas hos Marabu

Marabu Scandinavia bjuder in till öppet hus. Runt 100 personer förväntas vara på plats för att kolla på maskiner och lyssna till föredrag.

Under sin slogan “Innan du väljer färg, välj en färgstark partner” så öppnar Marabu Scandinavia upp sitt hus för sina kunder 5 oktober. Utöver färg säljer Marabu helhetslösningar till tryckerier inom områdena digital-, screen-, tampo och flexotryck. Under Öppet hus-dagen kommer flera av Marabus huvudleverantörer närvara såsom EFI, d.gen och Roland DG. Marabus representanter från Tyskland kommer också vara på plats och vägleda kunderna med sin expertis.

Storformatsskrivaren VUTEk LX3 Pro från EFI visas.

I företagets demorum kommer det under dagen finnas flera maskiner för besökarna att titta närmare på. Den största är storformatsskrivaren EFI:s VUTEk LX3 Pro som är utrustad med led-uv-teknik vilket gör att den kan trycka på värmekänsliga material. Den enligt Marabu populära EFI H1625 som numera uppdaterats till EFI 16H Pro är en annan maskin som kommer sticka ut under dagen.

– Klockrent print direkt från fabrik utan en enda inställning. En maskin som kan köra i en extremt hög hastighet med ett fantastiskt resultat, säger Marabu Scandinavias servicechef Christian Loskog om EFIs VUTEk LX3 Pro.

 

Tillverkaren av storformatsskrivare och skärplottrar, Roland DG, kommer under dagen visa den senaste modellen i VersaUV LEF-serien – VersaUV LEF-300 (till höger). Roland DG.s storformatsskrivare och skärare TrueVIS VG visas också.

 

 

Teleios hexa trycker direkt på textil.

D.gen Inc kommer vara på plats för att visa upp sin senaste teknik inom digitalt textiltryck. Det handlar om Teleios Hexa som trycker direkt på textil med inline fixering. Maskinen kan även trycka på flaggmaterial med likvärdigt resultat på bägge sidor.

– Syftet med vårt öppna hus är att visa våra kunder att vi är en pålitlig partner som har många experter som står bakom oss, säger Lina Thorsson, marknadsansvarig på Marabu Scandinavia.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: