Schneidler på väg

Här har Hans Rosén tagit en bild när han besökte  Luleå. Från vänster står Johan Lindqvist, Jo Maude och Åke Myrstam alla från 4Sign samt Per-Ola Lundin, som är säljare med Norrland som arbetsfält, för RD Spandex / Schneidler Grafiska.

Hans Rosén från Schneidler och R&D Spandex har åter lastat turnébussen och givit sig ut på en resa från norr till söder. Han startade i Boden och om fem veckor är det tanken att han landar i Ystad.

Målsättningen med turnén är att visa nyheter, diskutera lösningar och förstå utmaningar på plats hos kunderna. Samtidigt som man presenterar det gemensamma utbudet av tjänster mellan Schneidler Grafiska och R&D Spandex med maskiner, färg, tryckmedia och ett tjänsteutbud.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Hon förvandlar feltryckta ark till klimatsmart förpackningsmaterial

Malmöbon Tintin Blackwell är grafisk formgivare och vet hur mycket feltryckt papper det finns på tryckerier runt om i landet. Tintin driver även ett småskaligt företag där hon säljer olivolja från sin familjs lund i Grekland. Istället för att köpa in förpackningsmaterial har hon gjort förfrågningar hos tryckerier om att få använda feltryckta pappersark när hon ska packa sin produkt. Nu har hon fått napp.

Publicerat av: