Schneidler på väg

Här har Hans Rosén tagit en bild när han besökte  Luleå. Från vänster står Johan Lindqvist, Jo Maude och Åke Myrstam alla från 4Sign samt Per-Ola Lundin, som är säljare med Norrland som arbetsfält, för RD Spandex / Schneidler Grafiska.

Hans Rosén från Schneidler och R&D Spandex har åter lastat turnébussen och givit sig ut på en resa från norr till söder. Han startade i Boden och om fem veckor är det tanken att han landar i Ystad.

Målsättningen med turnén är att visa nyheter, diskutera lösningar och förstå utmaningar på plats hos kunderna. Samtidigt som man presenterar det gemensamma utbudet av tjänster mellan Schneidler Grafiska och R&D Spandex med maskiner, färg, tryckmedia och ett tjänsteutbud.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Bestruket papper ökar tilltron

Kraftigare och finare bestruket papper ökar både läsbarhet, kvalitetskänsla och förmåga att återge resultatet. Det har framkommit i en amerikansk studie.   Neurologen doktor David Eagleman på Baylor College of Medicine’s laboratorium för perception har genomfört en studie där försökspersonerna fick läsa en broschyr för ett fiktivt företag.

Publicerat av: