Avancerad fräs till Nize Equipment

Maskinleverantören Nize Equipment har blivit nordisk återförsäljare för den holländska fräsproducenten Cosign CNC Solutions. Det är, enligt Nize Equipment, ett företag som har specialiserat sig på specialbyggda fräsar med en rad intelligenta lösningar.

– Jag har länge velat ha in en fräs i vår produktportfölj, säger vd Lars Nikolajsen.

– Men jag ville vara säker på att hitta en produkt som kunde leva upp till den high-end nivå vi har på de andra produkter som vi säljer. Fräsen ska leverera kvalitet och en stabil produktion. Våra kunder har inte tid att använda sig av produktionsmaskiner som inte är stabila och fungerar som de ska, säger Lars Nikolajsen.

På senaste Sign, Print&Pack mässan visades X500 från Cosign CNC Solutions. Där togs följande film, som visar hur en 30 mm tjock akrylskiva skärs rent och där bokstäver sedan fräses in i den.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: