Glädjande år för Tellogruppen

Tellogruppen i Söderköping fortsätter framåt. Effektivare processer, ökade marknadsandelar och en miljövänligare produktion har varit de uppsatta målen för Tellogruppens styrelse det senaste räkenskapsåret. Omsättningen ökade med närmare 2,1 miljoner kronor jämfört med föregående år och landade på 37,9 miljoner kronor. Rörelseresultatet vände från minussiffror på cirka en halv miljon kronor till 169 000 kronor. Årets vinst hamnar på 56 887 kronor jämfört med 3281 kronor föregående år.

Tellogruppen har haft ett händelserikt år och gjort maskininvestering inom både tryckning och efterbehandling. Dessutom har man valt att implementera ett nytt IT-system för både adminstration och produktion. Företaget har under året även satsat på såväl led-teknik och en satsning på grön el. Man har även sett över kostnadsbilden på hela personalstyrkan.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: