Glädjande år för Tellogruppen

Tellogruppen i Söderköping fortsätter framåt. Effektivare processer, ökade marknadsandelar och en miljövänligare produktion har varit de uppsatta målen för Tellogruppens styrelse det senaste räkenskapsåret. Omsättningen ökade med närmare 2,1 miljoner kronor jämfört med föregående år och landade på 37,9 miljoner kronor. Rörelseresultatet vände från minussiffror på cirka en halv miljon kronor till 169 000 kronor. Årets vinst hamnar på 56 887 kronor jämfört med 3281 kronor föregående år.

Tellogruppen har haft ett händelserikt år och gjort maskininvestering inom både tryckning och efterbehandling. Dessutom har man valt att implementera ett nytt IT-system för både adminstration och produktion. Företaget har under året även satsat på såväl led-teknik och en satsning på grön el. Man har även sett över kostnadsbilden på hela personalstyrkan.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *