De blir fullfjädrad reklambyrå åt Nationalmuseum

I Stockholm Graphics kreativa team ingår projektledaren Sofia Johansson, Pompe Hedengren (creative director) copywritern Veronica Linarfve och digitalt ansvarige Johan Björnsrud,

Nationalmuseum har skrivit ett tvåårsavtal med reklambyrån Stockholm Graphics.

Stockholm Graphics har kammat hem uppdraget att bli Nationalmuseums reklambyrå de närmaste två åren med möjlighet till förlängning om ytterligare två år. Kraven i upphandlingen omfattade en fullservicebyrå inom strategiska och operativa reklambyråtjänster. Byrån skulle även behärska alla typer av mediaval, både tryckta och digitala. En viktig del av uppdraget blir lanseringen och kommunikationen av nya Nationalmuseum. Pompe Hedengren, creative director och grundare av Stockholm Graphics säger att det är ett fint erkännande, och ett fantastiskt roligt uppdrag att få öppna upp en kulturskatt som Nationalmuseum.

Kulturarvet tillhör alla och vi vill få fler att börja kulturarva” säger Pompe Hedengren, creative director och grundare av Stockholm Graphics.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *