Kaplan drar iväg i försäljning

Konsultbolaget Marianne Kaplan AB levererar lösningar inom datadriven kommunikation – analys, strategi, kreativ kommunikation och teknik. Bolaget ingår i en koncern med totalt fem bolag. Jämfört med årsredovisningen 2015 ökade omsättningen för moderbolaget Kaplan PNR1 AB med 11,8 procent – från 79,8 miljoner till 89,3 miljoner kronor. Rörelseresultatet minskade från 13,8 miljoner till 11,9 miljoner kronor. Årets resultat efter skatt landar på 9,2 miljoner kronor.

Marianne Kaplan AB har för närvarande ett 30-tal nordiska storföretag som kunder som de hjälper med konsultativa tjänster.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: