Interna förändringar gav ökad försäljning

PUBLICERAD: 4 december 2017
UPPDATERAD: 4 december

Reklambyrån Wonderbrand gör ett starkt 2016 avseende försäljningen.

I senaste årsredovisningen steg omsättningen till 11,4 miljoner kronor. Det är 2,2 miljoner mer än föregående år. Aktiebolaget har sitt säte i Göteborg och fokuserar på tre affärssegment – analys och strategi, kanaloberoende tjänster inom kommunikation och information samt event mässor och konferenser. I årsredovisningen skriver styrelsen att stora interna förändringar genomförts under räkenskapsåret, såväl personella som monetära. Rörelseresultatet minskade från 1,4 miljoner kronor till 163 000 kronor. Årets resultat efter skatt hamnar på 42 000 kronor.

De interna förändringarna ska enligt företaget ha gett en positiv effekt på  efterfrågan och därmed försäljningen även under första kvartalet av 2017. Bolaget ägs huvudsakligen av Brands of wonder AB.

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

Senaste nytt

Högpresterande inkjetpress i strålkastarljuset hos Kodak

Kodak kommer visa upp en mängd produkter som är konstruerade för att hjälpa tryckerier att bli mer lönsamma när branschen förändras.
Kodak_drupa-2024-booth_

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Vilda maskinnyheter från Ricoh

Med en drake, en örn och en jaguar låter Ricoh besökarna få en virtuell och högteknologisk naturupplevelse i österländsk miljö i sin monter på Drupa.
webb-ricoh

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke