Når milstolpe med tonerteknik

PUBLICERAD: 18 december 2017
UPPDATERAD: 18 december
Canon har globalt sålt 10 000 Océ Colorwave-enheter som innehar tonertekniken Océ Crystalpoint.

Canons Océ Crystalpoint-tonerteknik lanserades 2008. Idag används tekniken i över 10 000 installerade skrivare runt om i världen.

Tonertekniken Océ Crystalpoint var språngbrädan för Canons lansering av Océ ColorWave-serien som kom ut på marknaden för första gången 2008. För närvarande är det tredje generationens storformatskrivare med färgutskrift som gäller under beteckningarna ColorWave 500 och 700. Den mindre modellen, Océ Colorwave 500, inriktar sig på arbetsgrupper, medan Océ Colorwave 700 är framtagen för bredare grafiska tillämpningar. Den täcker behovet för företag som kräver högre utskriftsvolymer. Exempel på detta är till reprografiska avdelningar, skylt- och bildproduktion och hustryckerier inom branscher som detaljhandel, logi och servering, reklammaterial, utbildning och offentlig sektor.

 

Läs vidare

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

Senaste nytt

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)