Når milstolpe med tonerteknik

Canon har globalt sålt 10 000 Océ Colorwave-enheter som innehar tonertekniken Océ Crystalpoint.

Canons Océ Crystalpoint-tonerteknik lanserades 2008. Idag används tekniken i över 10 000 installerade skrivare runt om i världen.

Tonertekniken Océ Crystalpoint var språngbrädan för Canons lansering av Océ ColorWave-serien som kom ut på marknaden för första gången 2008. För närvarande är det tredje generationens storformatskrivare med färgutskrift som gäller under beteckningarna ColorWave 500 och 700. Den mindre modellen, Océ Colorwave 500, inriktar sig på arbetsgrupper, medan Océ Colorwave 700 är framtagen för bredare grafiska tillämpningar. Den täcker behovet för företag som kräver högre utskriftsvolymer. Exempel på detta är till reprografiska avdelningar, skylt- och bildproduktion och hustryckerier inom branscher som detaljhandel, logi och servering, reklammaterial, utbildning och offentlig sektor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: