Flexopress i vassare färgversion

PUBLICERAD: 31 januari 2018
UPPDATERAD: 31 januari

Bobst introducerar den rullmatade flexopressen 20SEVEN CI som klarar hantera en större färgrymd jämfört med sin föregångare.

Under ett event med namnet ”20SEVEN – We make it happen” i februari ska maskintillverkaren Bobst presentera och demonstrera sin nya flexopress 20SEVEN CI. En åttafärgs mellanstor flexopress som  är speciellt anpassad för att kunna trycka med ett utökat färgomfång – sju färger. Enligt tillverkaren är den rullmatade maskinens kvaliteter lämpade för bland annat marknadsföring och utskrifter av kortare serier.

Föregångaren 20SIX.

Den nya modellen liknar i stort sett den äldre modellen 20SIX gällande tekniska specifikationer som exempelvis banbredd och hastighet. Det som skiljer modellerna åt är framför allt att 20SEVEN är tekniskt anpassad för att fungera optimalt med ett utökat färgomfång. Under eventet kommer tillverkaren främst lägga fokus på att visa hur tryckprocessen går till. Efter genomgången kommer varumärkesägare, processpecialister och konverterare delta i en paneldiskussion som ska handla om denna process ur olika perspektiv.

Läs vidare

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

Canon blickar mot nya marknader

Det är ett Canon i toppform som, med sin 4 800 kvadratmeter stora monter på Drupa, visar varför de är ledande inom flera teknologier.
Drupa_Canon

100 Revoria Press PC1120 installerade i Europa

Fujifilm har nu gjort sin hundrade installation av sin flaggskeppsmodell Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnit flera utmärkelser under åren.
IMG_4094

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm