Flexopress i vassare färgversion

Bobst introducerar den rullmatade flexopressen 20SEVEN CI som klarar hantera en större färgrymd jämfört med sin föregångare.

Under ett event med namnet ”20SEVEN – We make it happen” i februari ska maskintillverkaren Bobst presentera och demonstrera sin nya flexopress 20SEVEN CI. En åttafärgs mellanstor flexopress som  är speciellt anpassad för att kunna trycka med ett utökat färgomfång – sju färger. Enligt tillverkaren är den rullmatade maskinens kvaliteter lämpade för bland annat marknadsföring och utskrifter av kortare serier.

Föregångaren 20SIX.

Den nya modellen liknar i stort sett den äldre modellen 20SIX gällande tekniska specifikationer som exempelvis banbredd och hastighet. Det som skiljer modellerna åt är framför allt att 20SEVEN är tekniskt anpassad för att fungera optimalt med ett utökat färgomfång. Under eventet kommer tillverkaren främst lägga fokus på att visa hur tryckprocessen går till. Efter genomgången kommer varumärkesägare, processpecialister och konverterare delta i en paneldiskussion som ska handla om denna process ur olika perspektiv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan förlagsbranschen bli lönsam

400 internationella förläggare, boktryckare, bokdistributörer och branschinfluencers samlades för att diskutera ämnet intelligent tillväxt. I Canons kundupplevelsecenter lyftes bland annat vikten av datauppgifter fram, och hur bokförläggare kan införa en affärsmodell för print on-demand med digitala utskriftslösningar.

Publicerat av: