De satsar på branschens största nätverksträff

I april anordnas Print Next – en satsning av Grafiska Företagen och GrafKom.

– En win-win för alla aktörer i branschen, säger Ravindra Parasnis, vd för Grafiska Företagen.

Mellan den 25 och 26 april kommer arbetsgivarföreningen Grafiska Företagen och medlemsnätverket GrafKom arrangera en nätverksträff under namnet Print Next. Med tre parallella seminariespår och ett 20-tal talare ska den grafiska branschen inspireras.

Talarna på plats kommer att prata om logistik, försäljning, trender, marknadsföring, affärsutveckling och förädling av trycksaker. Redan bekräftade talare är bland annat ekonomiprofessorn John Hassler, som kommer prata om Sveriges världsekonomi i förändring och dess påverkan. Andra talare är Madeleine Thor, vd för reklam- och mediestatistik, Anders Wall, vd för Dormy Golf och Morten B. Reitoft, vd för Print Provider International.

Ravindra Parasnis.

– Det känns väldigt roligt att kunna jobba tillsammans på detta sätt. Det blir en win-win att kunna sammanföra så många aktörer inom den grafiska branschen till ett och samma branschevenemang, säger Ravindra Parasnis, vd för Grafiska Företagen.

Eventet kommer äga rum på Winery Hotel i Solna. Under de två dagarna kommer det finnas möjlighet för deltagarna att mingla med ett flertal nordiska aktörer inom den grafiska branschen. Partners till eventet är företagen Konica Minolta, 21grams, Kodak och Xerox.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: