De satsar på branschens största nätverksträff

I april anordnas Print Next – en satsning av Grafiska Företagen och GrafKom.

– En win-win för alla aktörer i branschen, säger Ravindra Parasnis, vd för Grafiska Företagen.

Mellan den 25 och 26 april kommer arbetsgivarföreningen Grafiska Företagen och medlemsnätverket GrafKom arrangera en nätverksträff under namnet Print Next. Med tre parallella seminariespår och ett 20-tal talare ska den grafiska branschen inspireras.

Talarna på plats kommer att prata om logistik, försäljning, trender, marknadsföring, affärsutveckling och förädling av trycksaker. Redan bekräftade talare är bland annat ekonomiprofessorn John Hassler, som kommer prata om Sveriges världsekonomi i förändring och dess påverkan. Andra talare är Madeleine Thor, vd för reklam- och mediestatistik, Anders Wall, vd för Dormy Golf och Morten B. Reitoft, vd för Print Provider International.

Ravindra Parasnis.

– Det känns väldigt roligt att kunna jobba tillsammans på detta sätt. Det blir en win-win att kunna sammanföra så många aktörer inom den grafiska branschen till ett och samma branschevenemang, säger Ravindra Parasnis, vd för Grafiska Företagen.

Eventet kommer äga rum på Winery Hotel i Solna. Under de två dagarna kommer det finnas möjlighet för deltagarna att mingla med ett flertal nordiska aktörer inom den grafiska branschen. Partners till eventet är företagen Konica Minolta, 21grams, Kodak och Xerox.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: