Agfas Anapurna-serie får instegsmodell

Den nya storformatsskrivaren i Anapurna-serien heter H1650i LED och är en mindre version av Anapurna H2050i led.

Agfa breddar sin Anapurna-serie med ytterligare en storformatsskrivare. En något mindre version än föregångaren Anapurna H2050i LED, men med liknande funktioner.

Det som skiljer den nya storformatsskrivaren från Anapurna H2050i LED är framför allt att den är mindre. Annars kan den likt sin föregångare, skriva ut på olika typer av medier – rigida och flexibla material med hjälp av LED-härdning. Den nya storformatskrivaren från Agfa Graphics är speciellt anpassad för att skriva ut sign- och displayprodukter. Maskinen har ett utskriftsformat på 1,65 meter som med en inbyggd funtion kan skriva ut i flera lager. Enligt Agfas produktchef Philip Van der Auwera så designades den nya storformatsskrivaren för att vara en mångsidig instegsmodell och ett kvalitativt alternativ för tryckerier:

– Även om den är mindre, är den utrustad med funktioner som normalt är reserverade för mer avancerade skrivare; automatisk inställning av skrivhuvudets höjd, funktioner som förhindrar att skrivaren kraschar samt en antistatisk balk.

Skrivaren kommer att visas publikt för första gången under mässan C! Print i Lyon, Frankrike, 6-8 februari.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *