PostNord får ny partner

Ylva Ekborn, vd på Postnord Strålfors AB.

PostNord i Strålfors inleder samarbete med Sony Mobile för att möjliggöra leverans av 3D-delar till konsumenter.

PostNord som levererar kommunikations- och logistiklösningar i Norden inleder ett samarbete med Sony Mobile. Genom Sony Mobiles app 3D Creator ska konsumenten kunna skriva ut sina egna 3D-modeller och därefter få dem distribuerade direkt till sig av PostNord.

– 3D Creator är banbrytande inom mobil kreativitet, och för oss är det ett viktigt steg mot integrering av ny teknik i vår verksamhet, säger Ylva Ekborn, vd PostNord Strålfors.

Statasys J750 som skriver ut i 3D.

PostNord Strålfors skriver ut 3D-modeller genom Stratasys J750, den enda fullfärg-3D-skrivaren i världen som även kan kombinera flera material. PostNord har förutom samarbetet med Sony Mobile även inlett ett samarbete med 3YOURMIND, en ledande leverantör av produktionsmiljöer till automatiserad, skräddarsydd och sömlös produktionsprocessor inom 3D-industrin.

Samarbetsavtalet är ett första steg av ett utvecklat samarbete, enligt Ekborn:

– Sony Mobile är en innovativ partner som kan hjälpa oss att utforska nya affärsmöjligheter och göra 3D-teknik mer öppen och tillgänglig för både företag och konsumenter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: