Postnord får ny partner

PUBLICERAD: 26 februari 2018
UPPDATERAD: 26 februari
Ylva Ekborn, vd på Postnord Strålfors AB.

PostNord i Strålfors inleder samarbete med Sony Mobile för att möjliggöra leverans av 3D-delar till konsumenter.

PostNord som levererar kommunikations- och logistiklösningar i Norden inleder ett samarbete med Sony Mobile. Genom Sony Mobiles app 3D Creator ska konsumenten kunna skriva ut sina egna 3D-modeller och därefter få dem distribuerade direkt till sig av PostNord.

– 3D Creator är banbrytande inom mobil kreativitet, och för oss är det ett viktigt steg mot integrering av ny teknik i vår verksamhet, säger Ylva Ekborn, vd PostNord Strålfors.

Statasys J750 som skriver ut i 3D.

PostNord Strålfors skriver ut 3D-modeller genom Stratasys J750, den enda fullfärg-3D-skrivaren i världen som även kan kombinera flera material. PostNord har förutom samarbetet med Sony Mobile även inlett ett samarbete med 3YOURMIND, en ledande leverantör av produktionsmiljöer till automatiserad, skräddarsydd och sömlös produktionsprocessor inom 3D-industrin.

Samarbetsavtalet är ett första steg av ett utvecklat samarbete, enligt Ekborn:

– Sony Mobile är en innovativ partner som kan hjälpa oss att utforska nya affärsmöjligheter och göra 3D-teknik mer öppen och tillgänglig för både företag och konsumenter.

 

Läs vidare

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5

Senaste nytt

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5