Populära materialstorlekar i fokus när Summa släpper ny modell

PUBLICERAD: 7 mars 2018
UPPDATERAD: 7 mars
Summa har utvecklat ett nytt skärbord, F1832, där arbetsytans storlek ska vara synonym med många populära materialstorlekar. På bilden ses F2630 som också ingår i företagets F-serie.

Summa lanserar en ny storlek bland sina skärbordssystem i F-serien. Bordet är framtaget för att köra med vanligt förekommande materialstorlekar inom skylttillverkning, textilindustrin och den digitala tryckindustrin.

F-serien med planskärmaskiner från Summa utökas med en ny modell. Med bordet, F1832, tar tillverkaren sikte på att möta kundernas krav på skärbordssystem som är anpassade för vanliga och populära materialstorlekar.

Bordets arbetsyta är 184 x 320 centimeter, vilket är passande för typiska material som rullar med 150 centimeter bredd eller kartong i storlek 152 x 304. Summa hoppas vidare att deras närvaro inom textilindustrin kommer stärkas då bordets roterande verktyg kan skära i vanligt textilmaterial, med en bredd på 183 centimeter. En rad funktioner och tillval till skärsystemet ska ytterligare höja produktionskapaciteten för jobb inom skylttillverkning, textilindustrin och den digitala tryckindustrin. Det handlar om tilläggsfunktioner som materialmatningssystem, ADC, tandemkörning och kamerasystem.

På Fespa-mässan i Berlin, 15-18 maj, kommer det nya skärsystemet F1832 visas i drift.

 

Läs vidare

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Senaste nytt

Högpresterande inkjetpress i strålkastarljuset hos Kodak

Kodak kommer visa upp en mängd produkter som är konstruerade för att hjälpa tryckerier att bli mer lönsamma när branschen förändras.
Kodak_drupa-2024-booth_

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Vilda maskinnyheter från Ricoh

Med en drake, en örn och en jaguar låter Ricoh besökarna få en virtuell och högteknologisk naturupplevelse i österländsk miljö i sin monter på Drupa.
webb-ricoh

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke