Populära materialstorlekar i fokus när Summa släpper ny modell

Summa har utvecklat ett nytt skärbord, F1832, där arbetsytans storlek ska vara synonym med många populära materialstorlekar. På bilden ses F2630 som också ingår i företagets F-serie.

Summa lanserar en ny storlek bland sina skärbordssystem i F-serien. Bordet är framtaget för att köra med vanligt förekommande materialstorlekar inom skylttillverkning, textilindustrin och den digitala tryckindustrin.

F-serien med planskärmaskiner från Summa utökas med en ny modell. Med bordet, F1832, tar tillverkaren sikte på att möta kundernas krav på skärbordssystem som är anpassade för vanliga och populära materialstorlekar.

Bordets arbetsyta är 184 x 320 centimeter, vilket är passande för typiska material som rullar med 150 centimeter bredd eller kartong i storlek 152 x 304. Summa hoppas vidare att deras närvaro inom textilindustrin kommer stärkas då bordets roterande verktyg kan skära i vanligt textilmaterial, med en bredd på 183 centimeter. En rad funktioner och tillval till skärsystemet ska ytterligare höja produktionskapaciteten för jobb inom skylttillverkning, textilindustrin och den digitala tryckindustrin. Det handlar om tilläggsfunktioner som materialmatningssystem, ADC, tandemkörning och kamerasystem.

På Fespa-mässan i Berlin, 15-18 maj, kommer det nya skärsystemet F1832 visas i drift.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: