Populära materialstorlekar i fokus när Summa släpper ny modell

Summa har utvecklat ett nytt skärbord, F1832, där arbetsytans storlek ska vara synonym med många populära materialstorlekar. På bilden ses F2630 som också ingår i företagets F-serie.

Summa lanserar en ny storlek bland sina skärbordssystem i F-serien. Bordet är framtaget för att köra med vanligt förekommande materialstorlekar inom skylttillverkning, textilindustrin och den digitala tryckindustrin.

F-serien med planskärmaskiner från Summa utökas med en ny modell. Med bordet, F1832, tar tillverkaren sikte på att möta kundernas krav på skärbordssystem som är anpassade för vanliga och populära materialstorlekar.

Bordets arbetsyta är 184 x 320 centimeter, vilket är passande för typiska material som rullar med 150 centimeter bredd eller kartong i storlek 152 x 304. Summa hoppas vidare att deras närvaro inom textilindustrin kommer stärkas då bordets roterande verktyg kan skära i vanligt textilmaterial, med en bredd på 183 centimeter. En rad funktioner och tillval till skärsystemet ska ytterligare höja produktionskapaciteten för jobb inom skylttillverkning, textilindustrin och den digitala tryckindustrin. Det handlar om tilläggsfunktioner som materialmatningssystem, ADC, tandemkörning och kamerasystem.

På Fespa-mässan i Berlin, 15-18 maj, kommer det nya skärsystemet F1832 visas i drift.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: