Framtidssnack när Summa bjöd in återförsäljare

Summas vd Erwin Vandousselaere hälsade deltagarna välkomna.

Summa bjöd in 20 återförsäljare i Europa för att diskutera framtidens produkter och branscher. Under eventet visades även det senaste skär- och fräsbordet i F-serien, Summa F1832.

Summa-eventet som 7 till 9 mars i Belgien hade utgångspunkten hur framtida produkter berör nya branscher. Företagets fokus är inom sign- och displayprodukter, men man blickar också framåt mot bland annat förpackningar, textil och andra industriella applikationer. Ett 20-tal återförsäljare var på plats för att delta i diskussionerna.

Torbjörn Héden, vd på Color Systems var på plats under Summaeventet. Här i samtal under en fikapaus.

En av deltagarna var Torbjörn Hedén vd på Color Systems som bland annat fick se det senaste skär- och fräsbordet i F-serien, Summa F1832.
– Det var kul att se nya produktionslokalen för Summa F-series borden, men mest intressant och givande var att få möjligheten att sitta ned med de utvecklingsansvariga och diskutera nya produkter, förbättringar och vilka branscher vi tror har mest potential, säger Torbjörn Hedén.

 

 

 

Alla 20 inbjudna återförsäljare fick även en rundtur i produktionshallarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: