De ska hitta kunderna och hylla dem som hjältar

Roland DG kommer under året hylla kunder som har gjort något alldeles extra. 

Roland DG kommer under året dela ut utmärkelsen Roland Hero Award 2018 till kunder som använder företagets produkter och som på olika sätt har utmärkt sig. Det kan vara allt från att de har omvandlat en hobby till ett företag, att de har haft ett starkt verksamhetsår, att de gjort uppdrag till kända eller stora kunder, eller varför inte bedriften att familjeföretaget har överlevt genom fler generationer . Kort och gott, en bra berättelse kommer att belönas med priser och festligheter, utlovar Roland DG.

Enligt företaget är syftet att uppmärksamma kunder som gjort fantastiska saker och på så sätt hjälpa till att bygga upp företagens anseenden, enligt Roland DG:s marknadsföringschef Gillian Montanaro.

– Vår filosofi handlar om att jobba för att vara bäst och att försöka hjälpa våra kunder att producera på bästa sätt och vara framgångsrika. Därför har vi ett nätverk av kontor och Rolands auktoriserade återförsäljare i hela regionen som gör att vi kan vara tillgängliga lokalt och hålla regelbundna kontakter med kunderna.

2018 års Roland Hero Awards drar igång 11 april och pågår under hela året. Anmälan och registrering görs på företagets hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *