Roadshowen – succén rullar vidare

Produktnyheterna duggar tätt bland de åtta utställarna som medverkar på Sign, Print & Pack Roadshow.

Lastbilen fylld med utställares produkter kommer till sex städer.

Första dagen av Sign, Print & Pack Roadshow är avklarad. Sundsvall var först ut bland de totalt sex städer som får besök av minimässan. Turnén pågår mellan 9 och 20 april. Inträdet till showen är gratis. Föranmälan krävs dock. Med på turnén finns åtta utställare som kommer visa sitt senaste utbud med maskinlösningar och material för att inspirera och träffa kunder och besökare.

Dessutom blir det samtal om trender; förpackningstryck i mindre upplagor, nya vägar inom storformat, tryck på textil och det snabbt växande digitaltrycket.

 

En glad turnéledare och arrangör är på plats i Sundsvall – Peter Ollén, publisher på AGI Publishing House.

Turnédatum

Sundsvall – 9 april klockan 9-15

Karlstad – 11 april klockan 9-15

Göteborg – 13 april klockan 9-15

Malmö – 16 april klockan 9-15

Norrköpings Tryckeri – 20 april klockan 9-15

Stockholm – 23 april klockan 9-15

Alla medverkande företag och mer information finner du här.

 

Omikai som hjälper företag inom grafiska industrin med lösningar för automatiserad produktion, försäljning och kontroll visar upp sitt molnbaserade affärsystem som håller koll på hela orderflödet.

Hexis ger en snabbkurs i car wrapping under minimässan.

Antalis, grossist inom finpapper och emballage visar stora delar av sitt sortiment och utlovar dessutom en världsnyhet i samband med showen. Det handlar om det uppkopplade papperet PowerCoat –Alive. En ny papperskvalitet som gör det möjligt att ansluta tryckmedia till en smartphone och internet tack vare NFC-chip.

Oki kommer visa på möjligheterna i sitt segment inom Graphics Arts. Besökarna får bland annat se Oki Pro95XX, som med sin täckande vita toner skriver ut på olika typer av media.

4Sign är på plats och visar lösningar för skylt- och profilprodukter.

Vidare visar Master Office maskinlösningar för en förenklad etikettproduktion. De tar med sig en kompakt etikettskrivare, Intec LP215, speciellt effektiv för korta och medellånga körningar. Företaget demonstrerar även etikettskäraren Intec ColorCut 500 som levererar digitalt skurna etiketter i olika former direkt från jobbstationen. Företaget AddExport Sweden har bland annat en lösning för efterbehandling av digitaltryckta ultralätta skivmaterial – Obelisk Foam Plotter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *