Nyala är den mest sålda

Swissqprints Nyala är en storsäljare enligt marknadsundersökningsinstitutet Infosource.

För tredje året i rad är det storformatskrivaren Nyala från Swissqprint som är den mest sålda skrivaren i sin klass. Dock har föregångaren lämnat plats för den nya led-modellen.

SwissQprints Nyala var i fjol den skrivare som såldes mest i Europa i sin klass. Uppgiften redovisas av marknadsundersökningsinstitutet Infosource. Det är tredje året i rad som skrivaren norpar förstaplatsen bland alla möjliga varumärken i kategorin uv-flatbäddsskrivare och hybridskrivare med cirka 152,4 centimeter i utskriftsbredd och som ligger i prisintervallet 1,3-5 miljoner kronor.

Den senaste serien bläckstråleskrivare innehar led-teknik. Nyala LED lanserades på Fespa 2017 och har därefter ersatt Nyala 2 (med konventionell UV-torkning). Enligt Swissqprint har led-tekniken en mindre miljöpåverkan, lägre strömförbrukning. Tack vare led-teknikens lägre värmeffekt blir utskriftsalternativen fler vilket gör att man kan skriva ut på ett brett utbud av värmekänsliga material och applikationer.

Nize equipment är Swissqprints distributör i Norden.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *