Nyala är den mest sålda

Swissqprints Nyala är en storsäljare enligt marknadsundersökningsinstitutet Infosource.

För tredje året i rad är det storformatskrivaren Nyala från Swissqprint som är den mest sålda skrivaren i sin klass. Dock har föregångaren lämnat plats för den nya led-modellen.

SwissQprints Nyala var i fjol den skrivare som såldes mest i Europa i sin klass. Uppgiften redovisas av marknadsundersökningsinstitutet Infosource. Det är tredje året i rad som skrivaren norpar förstaplatsen bland alla möjliga varumärken i kategorin uv-flatbäddsskrivare och hybridskrivare med cirka 152,4 centimeter i utskriftsbredd och som ligger i prisintervallet 1,3-5 miljoner kronor.

Den senaste serien bläckstråleskrivare innehar led-teknik. Nyala LED lanserades på Fespa 2017 och har därefter ersatt Nyala 2 (med konventionell UV-torkning). Enligt Swissqprint har led-tekniken en mindre miljöpåverkan, lägre strömförbrukning. Tack vare led-teknikens lägre värmeffekt blir utskriftsalternativen fler vilket gör att man kan skriva ut på ett brett utbud av värmekänsliga material och applikationer.

Nize equipment är Swissqprints distributör i Norden.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Företag tankade kunskap om digitala strategier

Förpackningsklustret Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard, bjöd in ett fyrtiotal deltagare för att sprida kunskap om digital strategi för styrelser och ledning. Eventet som ägde rum i Malmö, hade bland annat som mål att svara på hur och varför en kunds köpmönster ser ut som det gör.

Publicerat av: