Boklansering för nätverk hos E-print

PUBLICERAD: 23 april 2018
UPPDATERAD: 23 april
Boken Power of friendship lanserades hos E-print på Oxtorgsgatan i Stockholm

Nätverket Becker network, med mottot ”Power of friendship”, lanserade en ny bok med samma namn.

Boken marknadsför nätverket Becker networks aktiviteter med medlemmar och företag.

Nätverket består av drygt 80 företag som alla delar en vision om framgångsrika affärer – med varandra och externt. Boken, som ska promota nätverket och dess medlemmar, innehåller en mängd bilder och historier av och med nätverkets medlemmar och alla resor och event som ingår i medlemskapet. Boken lanserades hos E-print på Oxtorgsgatan i Stockholm, där lokalerna snabbt fylldes.
Becker network tog hjälp av E-print och Nimbus communications för att producera en bok på 360-sidor tryckt digitalt i ungefär 300 exemplar.
– Det har varit ett unikt projekt. Mikael Becker har valt att satsa på en trycksak, något han ser ett värde i, säger Alexander Jensen, vd på E-print.

På plats presenterades boken av Mikael Becker och Alexander Jensen innan Grafiska företagens vd Ravindra Parasnis steg fram för att säga ett par ord om den grafiska branschen.
– Den vanligaste frågan jag får när jag berättar vilken bransch jag arbetar i är ”Finns den kvar?”, börjar Ravindra och får skratt i gensvar.

Ravindra Parasnis och Mikael Becker minglade hos E-print.

– Det är absolut en utmanad bransch, men det är knappast den enda. Den grafiska branschen är duktig på att ställa om sig. Vi har mött minskad omsättning länge, men har högre lönsamhet än snittet av svenska företag. Vi har lärt oss att bredda sortimentet och se över värdekedjan. Boken är inte död, det trycks fler böcker i dag än det gjordes innan datorns intåg. Det är inte en fråga om överlevnad för den grafiska branschen, utan en fråga om vilken roll vi kommer spela i framtidens mediesystem.

Läs vidare

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper