Boklansering för nätverk hos E-print

Boken Power of friendship lanserades hos E-print på Oxtorgsgatan i Stockholm

Nätverket Becker network, med mottot ”Power of friendship”, lanserade en ny bok med samma namn.

Boken marknadsför nätverket Becker networks aktiviteter med medlemmar och företag.

Nätverket består av drygt 80 företag som alla delar en vision om framgångsrika affärer – med varandra och externt. Boken, som ska promota nätverket och dess medlemmar, innehåller en mängd bilder och historier av och med nätverkets medlemmar och alla resor och event som ingår i medlemskapet. Boken lanserades hos E-print på Oxtorgsgatan i Stockholm, där lokalerna snabbt fylldes.
Becker network tog hjälp av E-print och Nimbus communications för att producera en bok på 360-sidor tryckt digitalt i ungefär 300 exemplar.
– Det har varit ett unikt projekt. Mikael Becker har valt att satsa på en trycksak, något han ser ett värde i, säger Alexander Jensen, vd på E-print.

På plats presenterades boken av Mikael Becker och Alexander Jensen innan Grafiska företagens vd Ravindra Parasnis steg fram för att säga ett par ord om den grafiska branschen.
– Den vanligaste frågan jag får när jag berättar vilken bransch jag arbetar i är ”Finns den kvar?”, börjar Ravindra och får skratt i gensvar.

Ravindra Parasnis och Mikael Becker minglade hos E-print.

– Det är absolut en utmanad bransch, men det är knappast den enda. Den grafiska branschen är duktig på att ställa om sig. Vi har mött minskad omsättning länge, men har högre lönsamhet än snittet av svenska företag. Vi har lärt oss att bredda sortimentet och se över värdekedjan. Boken är inte död, det trycks fler böcker i dag än det gjordes innan datorns intåg. Det är inte en fråga om överlevnad för den grafiska branschen, utan en fråga om vilken roll vi kommer spela i framtidens mediesystem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: