Draghjälp för Ricoh i lansering av textilskrivare

Ricohs Ri 100 – en print-on-demand-lösning mindre tryckerier och copyshops.

Ricoh inleder ett samarbete med The magic touch för att göra textilskrivaren Ricoh Ri 100 tillgänglig i flera länder.

Tyska The magic touch är en global leverantör inom transfertryck och har funnits i över 25 år. De tillhandahåller bland annat transferpapper, värmepressar, plottrar, skärare, material och förbrukningsvaror. Nu öppnar de upp sitt globala nätverk för Ricoh för att få ut textilskrivaren Ricoh Ri 100 på fler marknader. Enligt Ricoh är den lilla skrivaren med piezoelektrisk bläckstråleteknik en print- on-demand-lösning för mindre tryckerier och copyshops för att till exempel trycka enklare budskap eller reklam på t-shirts. Partnerskapet syftar till att The magic touch kommer göra Ricohs Ri 100 tillgänglig i Frankrike, Italien, Nederländerna, Spanien och Storbritannien med start i april. Andra europeiska länder och länder i Afrika och Mellanöstern får vänta till juni månad.

Både Ricoh och The magic touch visar textilskrivaren Ricohs Ri 100 i sina montrar på Fespa-mässan i Berlin, 15-18 maj.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: