Tommy Ruponen ska leda tillväxtstrategin

Tommy Ruponen är ny vd för R&D Spandex & Schneidler Grafiska.

R&D Spandex & Schneidler Grafiska har tillsatt Tommy Ruponen som ny vd från och med maj månad.

Tommy Ruponen kommer närmast från leverantören av konstnärsmaterial, Colart Sweden AB, där han har varit företagets vd sedan 2011. Han har erfarenhet från flera stora internationella organisationer och har arbetat med affärsledning, marknadsföring och försäljning.

Rob Jackson, vice president för Spandexgruppen globalt, säger i ett pressmeddelande att han ser fram emot att tillsammans med Tommy Ruponen ytterligare utveckla verksamheten för R&D Spandex – Schneidler Grafiska.

– Tommys färdigheter och meriter gör honom till en utmärkt ledare för att driva vår tillväxtstrategi. Han kommer att bygga vidare på företagets styrkor och hjälpa våra kunder växa tillsammans med oss genom att erbjuda de bästa produkterna och den bästa servicen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Hon förvandlar feltryckta ark till klimatsmart förpackningsmaterial

Malmöbon Tintin Blackwell är grafisk formgivare och vet hur mycket feltryckt papper det finns på tryckerier runt om i landet. Tintin driver även ett småskaligt företag där hon säljer olivolja från sin familjs lund i Grekland. Istället för att köpa in förpackningsmaterial har hon gjort förfrågningar hos tryckerier om att få använda feltryckta pappersark när hon ska packa sin produkt. Nu har hon fått napp.

Publicerat av: