Tommy Ruponen ska leda tillväxtstrategin

Tommy Ruponen är ny vd för R&D Spandex & Schneidler Grafiska.

R&D Spandex & Schneidler Grafiska har tillsatt Tommy Ruponen som ny vd från och med maj månad.

Tommy Ruponen kommer närmast från leverantören av konstnärsmaterial, Colart Sweden AB, där han har varit företagets vd sedan 2011. Han har erfarenhet från flera stora internationella organisationer och har arbetat med affärsledning, marknadsföring och försäljning.

Rob Jackson, vice president för Spandexgruppen globalt, säger i ett pressmeddelande att han ser fram emot att tillsammans med Tommy Ruponen ytterligare utveckla verksamheten för R&D Spandex – Schneidler Grafiska.

– Tommys färdigheter och meriter gör honom till en utmärkt ledare för att driva vår tillväxtstrategi. Han kommer att bygga vidare på företagets styrkor och hjälpa våra kunder växa tillsammans med oss genom att erbjuda de bästa produkterna och den bästa servicen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *