Agfa prisas för fyra maskiner

Jeti Tauro H3300 LED kommer i två modeller där den ena är robotstyrd för att trycka hårda material och den andra är rulle till rulle. Den sistnämnda versionen hyllas av organisationen SGIA som årets produkt i sin maskinklass.

Den amerikanska signageorganisationen SGIA har delat ut pris till de nya maskiner som enligt deras uppfattning är bäst i sina respektive kategorier. Agfa har stolta tagit emot fyra av de här utmärkelserna.

Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) listar, enligt deras uppfattning, de bästa produkterna i branschen i tävlingen Årets produkt. Prisklasserna innefattar bland annat maskinutrustning, programvara, media och leveranslösningar. Agfa tog i år hem fyra årets-produkt-priser. Hybridmaskinen Jeti Tauro H3300 LED vann kategorin storformatsskrivare med över två meter i utskriftsbredd som kör rulle till rulle. Jeti Mira kammade hem två kategorier; uv-flatbäddskrivare plus vit färg samt klassen uv-flatbäddsskrivare. I uv-hybridklassen vann de med Anapurna H3200i.

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *