Agfa prisas för fyra maskiner

Jeti Tauro H3300 LED kommer i två modeller där den ena är robotstyrd för att trycka hårda material och den andra är rulle till rulle. Den sistnämnda versionen hyllas av organisationen SGIA som årets produkt i sin maskinklass.

Den amerikanska signageorganisationen SGIA har delat ut pris till de nya maskiner som enligt deras uppfattning är bäst i sina respektive kategorier. Agfa har stolta tagit emot fyra av de här utmärkelserna.

Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) listar, enligt deras uppfattning, de bästa produkterna i branschen i tävlingen Årets produkt. Prisklasserna innefattar bland annat maskinutrustning, programvara, media och leveranslösningar. Agfa tog i år hem fyra årets-produkt-priser. Hybridmaskinen Jeti Tauro H3300 LED vann kategorin storformatsskrivare med över två meter i utskriftsbredd som kör rulle till rulle. Jeti Mira kammade hem två kategorier; uv-flatbäddskrivare plus vit färg samt klassen uv-flatbäddsskrivare. I uv-hybridklassen vann de med Anapurna H3200i.

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: