Agfa prisas för fyra maskiner

Jeti Tauro H3300 LED kommer i två modeller där den ena är robotstyrd för att trycka hårda material och den andra är rulle till rulle. Den sistnämnda versionen hyllas av organisationen SGIA som årets produkt i sin maskinklass.

Den amerikanska signageorganisationen SGIA har delat ut pris till de nya maskiner som enligt deras uppfattning är bäst i sina respektive kategorier. Agfa har stolta tagit emot fyra av de här utmärkelserna.

Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) listar, enligt deras uppfattning, de bästa produkterna i branschen i tävlingen Årets produkt. Prisklasserna innefattar bland annat maskinutrustning, programvara, media och leveranslösningar. Agfa tog i år hem fyra årets-produkt-priser. Hybridmaskinen Jeti Tauro H3300 LED vann kategorin storformatsskrivare med över två meter i utskriftsbredd som kör rulle till rulle. Jeti Mira kammade hem två kategorier; uv-flatbäddskrivare plus vit färg samt klassen uv-flatbäddsskrivare. I uv-hybridklassen vann de med Anapurna H3200i.

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafiska Företagen tar strid med
reformpaket mot statliga jätten

Grafiska Företagen, Citymail och 21 Grams som ingår i initiativet Arena för framtidens distribution fortsätter med svidande kritik mot statliga Postnord som de menar utnyttjar sin dominerande ställning och motarbetar en sund konkurrens. Fem politiska reformförslag har lagts fram för att begränsa Postnords ställning på produktions- och distributionsmarknaden.

Publicerat av: