Hexis växer – nu planeras flytt

Hexis vd Patrik Martinsson tar höjd med nya lokaler för att kunna fortsätta växa och nyanställa.

Hexis planerar flytt till Kronan, öster om Landskrona, där de ska bygga helt nya lokaler.

Helsingborgsbaserade Hexis planerar att lämna Väla södra i Helsingborg. Företaget köper en tomt på 8 000 kvadratmeter för 2 miljoner kronor vid Kronan öster om Landskrona, rapporterar sajten 8till5. Alldeles vid sidan av motorvägen planerar de för att bygga ett nytt huvudkontor samt lager och ett utbildningscenter.
Hexis vd Patrik Martinsson, själv Landskronabo, säger till 8till5 att många av företagets anställda är från Landskrona, och att de håller på att växa ur sina nuvarande lokaler. När de inte hittade ändamålsenliga lokaler i Helsingborg valde de att blicka söderut. Två faktorer som var avgörande för flyttbeslutet till Kronan var goda kommunikationsmöjligheter samt synligheten företaget får vid motorvägen.

Hexis får dessutom en markoption, som gäller i två år, om ytterligare upp till 6 000 kvadratmeter.

– Vi är ett företag som vuxit och vi har för avsikt att fortsätta växa. Vi kommer absolut att anställa fler, säger Patrik Martinsson till 8till5.

Byggstarten väntas ta fart så fort köpavtalet med Landskrona stad är underskrivet.
– Vi tänker oss en inflyttning någon gång under hösten 2019.

Hexis tillverkar och säljer självhäftande folier för marknadsföring – exempelvis fordonsfoliering butiks- och hotellskyltning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafiska Företagen tar strid med
reformpaket mot statliga jätten

Grafiska Företagen, Citymail och 21 Grams som ingår i initiativet Arena för framtidens distribution fortsätter med svidande kritik mot statliga Postnord som de menar utnyttjar sin dominerande ställning och motarbetar en sund konkurrens. Fem politiska reformförslag har lagts fram för att begränsa Postnords ställning på produktions- och distributionsmarknaden.

Publicerat av: