Hexis växer – nu planeras flytt

Hexis vd Patrik Martinsson tar höjd med nya lokaler för att kunna fortsätta växa och nyanställa.

Hexis planerar flytt till Kronan, öster om Landskrona, där de ska bygga helt nya lokaler.

Helsingborgsbaserade Hexis planerar att lämna Väla södra i Helsingborg. Företaget köper en tomt på 8 000 kvadratmeter för 2 miljoner kronor vid Kronan öster om Landskrona, rapporterar sajten 8till5. Alldeles vid sidan av motorvägen planerar de för att bygga ett nytt huvudkontor samt lager och ett utbildningscenter.
Hexis vd Patrik Martinsson, själv Landskronabo, säger till 8till5 att många av företagets anställda är från Landskrona, och att de håller på att växa ur sina nuvarande lokaler. När de inte hittade ändamålsenliga lokaler i Helsingborg valde de att blicka söderut. Två faktorer som var avgörande för flyttbeslutet till Kronan var goda kommunikationsmöjligheter samt synligheten företaget får vid motorvägen.

Hexis får dessutom en markoption, som gäller i två år, om ytterligare upp till 6 000 kvadratmeter.

– Vi är ett företag som vuxit och vi har för avsikt att fortsätta växa. Vi kommer absolut att anställa fler, säger Patrik Martinsson till 8till5.

Byggstarten väntas ta fart så fort köpavtalet med Landskrona stad är underskrivet.
– Vi tänker oss en inflyttning någon gång under hösten 2019.

Hexis tillverkar och säljer självhäftande folier för marknadsföring – exempelvis fordonsfoliering butiks- och hotellskyltning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: