Stortryckare passerar en miljon

Onlineprinters har sedan 2017 skaffat sig ytterligare 400 000 kunder och spräcker därmed miljongränsen.

– En miljon kunder – siffran står för den rikedom av kreativa tryckprodukter som blivit verklighet och som utvecklats till våra kunder de senaste 14 åren, säger vd:n Michael Fries.

Den stora tyska tryckerijätten väljer att fira att de klivit över miljongränsen med att dela ut 1 000 personaliserade konsttryck till sina mest trogna kunder. Trycksaken som kallas “Customer Globe” har tagits fram i samarbete med reklambyrån Gyro och med hjälp av HP:s programvara Mosaic som trycker variabeldata.

– Nuförtiden finns det inga gränser för digitaltrycket vad gäller kreativitet. Våra konsttryck står för mångfalden som finns bland våra kunder och deras projekt. Vartenda en av de tusen tryckta exemplaren i upplagan bygger på samma skiss, men alla är unika, säger Michael Fries.

Onlineprinters levererar idag produkter till kunder i över 30 länder. 30 procent av koncernens totala omsättning kan härröras till Tyskland där de figurerar under namnet diedruckeri.de. I dag räknas Onlineprinters som en av de tre största printkoncernerna i Europa. Onlineprinters har bland annat förvärvat de marknadsledande företagen i Storbritannien och Skandinavien – Solopress och Lasertryk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Talarna som ska inspirera

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar bjuder titt som tätt på intressanta seminarier som är relevanta för den grafiska branschen och alla besökare. Föredragen bjuder in till en salig blandning av kreativitet, trender, tendenser, teknik och debatt.

Publicerat av: