Stortryckare passerar en miljon

Onlineprinters har sedan 2017 skaffat sig ytterligare 400 000 kunder och spräcker därmed miljongränsen.

– En miljon kunder – siffran står för den rikedom av kreativa tryckprodukter som blivit verklighet och som utvecklats till våra kunder de senaste 14 åren, säger vd:n Michael Fries.

Den stora tyska tryckerijätten väljer att fira att de klivit över miljongränsen med att dela ut 1 000 personaliserade konsttryck till sina mest trogna kunder. Trycksaken som kallas “Customer Globe” har tagits fram i samarbete med reklambyrån Gyro och med hjälp av HP:s programvara Mosaic som trycker variabeldata.

– Nuförtiden finns det inga gränser för digitaltrycket vad gäller kreativitet. Våra konsttryck står för mångfalden som finns bland våra kunder och deras projekt. Vartenda en av de tusen tryckta exemplaren i upplagan bygger på samma skiss, men alla är unika, säger Michael Fries.

Onlineprinters levererar idag produkter till kunder i över 30 länder. 30 procent av koncernens totala omsättning kan härröras till Tyskland där de figurerar under namnet diedruckeri.de. I dag räknas Onlineprinters som en av de tre största printkoncernerna i Europa. Onlineprinters har bland annat förvärvat de marknadsledande företagen i Storbritannien och Skandinavien – Solopress och Lasertryk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *