Stortryckare passerar en miljon

Onlineprinters har sedan 2017 skaffat sig ytterligare 400 000 kunder och spräcker därmed miljongränsen.

– En miljon kunder – siffran står för den rikedom av kreativa tryckprodukter som blivit verklighet och som utvecklats till våra kunder de senaste 14 åren, säger vd:n Michael Fries.

Den stora tyska tryckerijätten väljer att fira att de klivit över miljongränsen med att dela ut 1 000 personaliserade konsttryck till sina mest trogna kunder. Trycksaken som kallas “Customer Globe” har tagits fram i samarbete med reklambyrån Gyro och med hjälp av HP:s programvara Mosaic som trycker variabeldata.

– Nuförtiden finns det inga gränser för digitaltrycket vad gäller kreativitet. Våra konsttryck står för mångfalden som finns bland våra kunder och deras projekt. Vartenda en av de tusen tryckta exemplaren i upplagan bygger på samma skiss, men alla är unika, säger Michael Fries.

Onlineprinters levererar idag produkter till kunder i över 30 länder. 30 procent av koncernens totala omsättning kan härröras till Tyskland där de figurerar under namnet diedruckeri.de. I dag räknas Onlineprinters som en av de tre största printkoncernerna i Europa. Onlineprinters har bland annat förvärvat de marknadsledande företagen i Storbritannien och Skandinavien – Solopress och Lasertryk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: