Ny latex gick direkt till kund

Antalis på plats under Sign & Print-mässan 2018 i Oslo.

Antalis var glada över att de på Sign, Print & Print-mässan i Oslo kunde visa nya HP Latex R2000 live. Det var första visningen i Skandinavien av en maskin som premiärvisades så sent som på Fespa i Berlin i maj.

– Det var mycket arbete att få hit och ställa upp en så stor maskin, berättar Antalis Viscomchef Christer Bratz.

– Men det var värt besväret för vi fick många kunder hit – även från Sverige. Och när vi skulle packa ihop efter mässan så hade vi oväntat fått en kund till vår demomaskin. Så den går till kund – som den första i Skandinavien – och vi ställer oss i kö för en ny demomaskin.

HP Latex R2000 på Sign, Print & Packmässan i Oslo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *