Ny latex gick direkt till kund

Antalis på plats under Sign & Print-mässan 2018 i Oslo.

Antalis var glada över att de på Sign, Print & Print-mässan i Oslo kunde visa nya HP Latex R2000 live. Det var första visningen i Skandinavien av en maskin som premiärvisades så sent som på Fespa i Berlin i maj.

– Det var mycket arbete att få hit och ställa upp en så stor maskin, berättar Antalis Viscomchef Christer Bratz.

– Men det var värt besväret för vi fick många kunder hit – även från Sverige. Och när vi skulle packa ihop efter mässan så hade vi oväntat fått en kund till vår demomaskin. Så den går till kund – som den första i Skandinavien – och vi ställer oss i kö för en ny demomaskin.

HP Latex R2000 på Sign, Print & Packmässan i Oslo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan förlagsbranschen bli lönsam

400 internationella förläggare, boktryckare, bokdistributörer och branschinfluencers samlades för att diskutera ämnet intelligent tillväxt. I Canons kundupplevelsecenter lyftes bland annat vikten av datauppgifter fram, och hur bokförläggare kan införa en affärsmodell för print on-demand med digitala utskriftslösningar.

Publicerat av: 

Roland löser banspänning för textil

En åttafärgsskrivare för textil. Och med möjlighet både för direktsublimering och tryck på transferpapper. Lägg till det en prislapp runt 200 000 kronor och vi kan förmoda att det är en 160 centimeter bred storsäljare som Roland DG åstadkommit med sin nya textilskrivare Texart RT-640.

Publicerat av: